Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1971..pa ona ima 36 god.,zar nisu znali da nadju devojku deset godine mladju?
Mislim da ce se sa Nightwish zavrsiti kao sa mnogim drugim grupama pre,jbg,life is a bitch.

A na šta će da liče stare pesme bez soprana?
Izgleda da je ono (pa može se reći i skrnavljenje) Sleeping Sun ustvari poslužilo da pokažu u kom pravcu bend dalje ide... Hajde da sačekamo još koju novu pesmu i da čujemo kako će stare zvučati uživo, ali ovo ne miriše na dobro...
Devojka super peva, i nova pesma je OK, ali to je daleko od onoga zbog čega mi je Nightwish medju 5 omiljenih bendova!

Preslušao sam i ova 3 nova sample-a.. Muzika je OK, u stilu NW-a, iako žena (a navikao na ono devojka pa to ti je :lol: ) stvarno OK peva, jednostavno glas ne odgovara... Ona bi bila odlična zamena za bilo koju pevačicu koja peva više clean vokale, ali za bend prepoznatljiv po sopranima, ne ide...

Meni su Ok. Sada su malo u krizi kako cemo mi njihovi najverniji fanovi da prihvatimo ove novine, ali ja mislim da je sasvim Ok. Porucila sam im da se opuste Srbija, Marija i ja samo uz njih? 8-)

@Vodjena snom: Ta, ta, ta, ti, ra! 8-)

eeeeeeee Nightwish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wooooow otkidam na ovaj bend!!!!!
sto se tice Eve,pesma nije losa mada previse volim Tarjin glas da bi ga mogao porediti sa Anette....
pesme Walking In The Air,Sleepwalker,Ghost Love Score,10th Man Down,Elvenpath,Romanticide i kompletan Century Child ........ma extra extra 70% pesama (ok sam sam se previse uzbudio :p 8-) :wink: )

ps thanx God pa je Tarja nastavila solo karijeru sto je bilo i za ocekivati!!!pesma Tired Of Being Alone pokazuje da je i dalje na vrhu sto se tice glasa (barem kod mene :wink: )

Poz...

DA upravu si!!! znas,ja sam tu pesmu dobio na CDu i pisalo mi je Epica feat. Tarja,ali evo sad sam video na netu na sajtu Epice da je to njihova pesma bez Tarje (barem nepise da su je zajedno radili...)

Joj, a ja sam se baš razočarala :-( ....Mislim, lepa je ova pesma (Eva), ali malo mi je njanjava, i to NIJE više onaj NIGHTWISH. I gde krenuše u promociju sa baladom, to mi nije jasno? Jao, jako sam se sad skenjala....recimo kad sam prvi put slušala album Century child 2002. konstantno sam bila naježena svaki put tokom slušanja, kao i za Once (i tamo je bilo savršenih balada, ali nisu šalala kao ova što mi se čini, npr. divne su bile Ghost Love Score, Higher Than Hope).....tad su mi udarali baš u žicu...Ali ovo...jbt, nisam nikad sanjala da ću se tako rastužiti zbog jedne grupe :-( ...Zar je moguće da više neće biti onako savršenih pesama, onog prelepog spoja soprana i gitare? Šmrc...

Back