Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sta je ovo? jel ovo nightwish? ja mislio neka deca povracaju na mikrofon... jedva cekam njihovu novu turneju da cujem kako ce pevati tarjine pesme...ne da cu se smejati...znaci cekam da cujem kako ce odpevati dark chest of wonders...onaj pocetak...pff mala je smeshna..

Pa,ako ih bas volis,trebace ti malo vise vremena,jer je Tarja jednostavno...nezamenljiva...ja ne znam kako bih reagovala da Amy Lee ode iz Evanescence,stvarno...toliko sam navikla na nju,nezamenljiva je,grupa bi bila cista 0 da nje nema.Ali,nadam se da ce bar Rocky Gray biti tu...on je hvala bogu od pocetka u bendu,on je kralj...
E,a jel si skontao koliko su joj zelene oci...ko livada...ali jako je lepa.
Ali ima stvarno cudan glas,Nightwishu pristaje neka sa glasom kao Tarjin,i tacka.

e ovako...NIKAKO nemogu da poredim Tarju sa ovom novom (netrudim se ni da joj pamtim ime...)
imam nove pesme i krajnje su bezveze...jedine koje mogu slusati su Bye,Bye Beautiful i Cadence Of Her Last Breath.pesma The Poet and the Pendulum je smesna kopija fantasticne Ghost Love Score...
mislim haos i tuga...
btw omiljeni album mi je Century Child...
Poz!

jadno...
g015.gif

hm da
ok devojka nema los glas ali nije za grupu koja svira ovu vrstu muzike definitivno.ima previse visok glas i ne znam da li je uopste skolovana.
ono sto je meni zapapalo prvo za oko (ili uvo kako god) je sto devojsku nadjacaju i instrumenti i onaj tip pada pevaju zajedno - tako da se prakticno ne cuje.
tarja ipak ima glascinu i u celu pricu mi se bolje uklapala jer je mogla sve da ih nadglasa.

e da,a ova nova tj njen glas mi nekako vise nekako ide za bend tipa within temptation...

Back