NIGHT SHOT

ali greba nije bila na toj temi.

.. ne znaš pojma š'a (ni ) si propustila...
crazy-1.gif

nemam stalak .... a i ruke mi se malo tresu :lol:

.. odaću ti tajnu!! al' nemoj nikim da žeška...
mig-1-1.gif

nasloni se leđama ili ramenom na zid, stub, bamderu.. ako nema ničeg sličnog u blizini, klekni na desno koleno( ne brini za fleku), osloni levi lakat na levo koleno, a okular na arkadu... i pucaj!! a da, si pucao ikad' iz snajpera?? izdahni do pola i zadrži dah... pst!
d_canon-1.gif

mig-1-1.gif

nasloni se leđama ili ramenom na zid, stub, bamderu.. ako nema ničeg sličnog u blizini, klekni na desno koleno( ne brini za fleku), osloni levi lakat na levo koleno, a okular na arkadu... i pucaj!! a da, si pucao ikad' iz snajpera?? izdahni do pola i zadrži dah... pst!
d_canon-1.gif

ajd , ću probam :) ;)

mada , iste te slike sa blicom se vide perfektno :) .... tj. na auto mode.u :mrgreen:

mig-1-1.gif

d_canon-1.gif

..zaboravio si da kazes da posle udahne...iznesvestice se tako 8-)

Neuspela fotka meseca.. :sad: Da li ima neko savet koji bi posluzio pri slikanju meseca, zvezda etc..? Ako je to uopste moguce sa ovako skromnom opremom..

mesec011copymx5.jpg

zaupload5486-1.jpg

ja ga grunem na 300 mm znachu full zoom ... i josh digitalni 2 x ili ga posle kropujem .. sve mi jedno ... stalak obavezan .. i light metering da bude podeshen da meri u sredini znachi tachno gde je mesec ... inache ce mesec uvek da ti bljeshti...

mesecvelika-1.jpg

Back