NIGHT SHOT

JC_doubleup-1.gif
JC_doubleup-1.gif

DSC_2005-1.jpg

Nikon D60
жд: 18mm (ekv. 27mm)
бленда: 11
експозиција: 6s
ISO: 200
блиц: не
статив: да
NX2: crop; wb:standard fluorescent, fine:4000k, contrast:30;

Poslednja izmena:
... pozajmio sam jednsn MINOLTA dimage 7 i ( rekao bi' da je dobar),
... jos mi je nepoznat,... ,,ucim se,,... nacisto sam sve pogresno podesio , a dok sam to shvatio,... vec je svanulo,... samo 4-5 minuta i crna je postala plava,... a fotka je preeksponirana,... plus osvetljenje, minus kontrast,

... ajd', sad ono, ,,mLogo se izvinjavam, sto nije valjalo,... sledeci put ce ga ugodimo. Je l' tako ? Pa, tako!

DSC_2005-1.jpg

Nikon D60
жд: 18mm (ekv. 27mm)
бленда: 11
експозиција: 6s
ISO: 200
блиц: не
статив: да
NX2: crop; wb:standard fluorescent, fine:4000k, contrast:30;

jaoj... ako nadjem na kompjuktoru svom ostavicu jednu fotku sa dugom ili multiple dugom eksp... jako bolesno izgleda... a nije nocna... a mozda i jeste... ne znam... izgleda kao ovo tvoje sa leve strane samo mnogo mnogo mnogo jezivije... mozda sam i ostavljala... ne znam... cu da vidim... podsetilo me ovo tvoje na to...

jaoj... ako nadjem na kompjuktoru svom ostavicu jednu fotku sa dugom ili multiple dugom eksp... jako bolesno izgleda... a nije nocna... a mozda i jeste... ne znam... izgleda kao ovo tvoje sa leve strane samo mnogo mnogo mnogo jezivije... mozda sam i ostavljala... ne znam... cu da vidim... podsetilo me ovo tvoje na to...

...окачи...па да вид'мо...

Ja nisam nikad uspeo da napravim tako dobru fotografiju meseca.

Sa fotoaparatom nema šance, ali imam nešto približno, što sam uzeo digitalnu kameru sa 40x optičkim zumom i probao nešto :)

Okačiću ...

Back