Nickelback

milenche:):
I ja ih volim, super im je hero iz spiderman-a, naravno how U remind me i ova nova if everyone cared. I jedna trivija za sve fanove....chad(frontmen) ima 50 godina, pa vi sad vidite:)

otkud ti ta ideja za 50 godina. frontmen nickelbacka chad kroeger je rodjen 1974 sto ce reci da ako se ne varam da ima 33 godine. Gdje si to saznao?

Chad ima izuzetan glas, po mom misljenju jedan od trenutno najupecatljivijih. Stvarno se izdvaja iz mase trenutno aktuelnih americkih krestavih frontmena, bas bas karakteran glas... Ne slusam ih bas previse, mada ni sama ne znam zasto, imaju prilicno lepe pesme, ali neko rece vec da sve nekako lice jedna na drugu. How you remind me-csta klasika, prava rock pesma koja je uspela da osvoji MTV nagradu za naj pesmu godine u vreme apsolutne vladavine Britney i slicnih!:) A, Far away je definitivno jedna od naj naj najlepsih ljubavnih pesama koje sam cula u poslednje vreme...

eeh ima par pesama koje volim :) if everyone cared, someday i tako
uglavnom im pesme i liche jedna na drugu. ali ne mislim to na losh nachin...mada su mi oni samo za kratkotrajno slushanje.

Jedna od mojih omiljenih grupa!Imaju super spotove,Chadov glas je super,jedinstven.:super:Mislim da nisu za kratkotrajno slusanje,ok,negde i jesu,posto ja 1 pesmu znam da slusam po 100 puta za redom,pa mi treba malo vremena da opet pocnem da je slusam!:mrgreen:Al' sta ces,kad su dobri!

Back