NICK: što znači ???

Ja se i zovem Inka, pa mi nikad nije ni trebao nadimak... A Snoopy je legenda, a ima i puno tih "mudrih" rečenica. A avatar je slika sa neta, privremeno dok ne napravim jednog sama. Imam napravljenu tortu u obliku Tweetyja, njega ću pozajmiti Zorici...:manikir:

Moj nik početno slovo imena i prezime. Ma nisam tada znala kakve su mi sve mogućnosti. A avatar, ma ja baš volim trešnje, uvek me asociraju na fotografije sa "kanditovih" čokolada kada sam davno kao dete čuvala omot jer je to bila jedina igračka ili susret sa lepim sličicama. I tako je i ostalo. Nik bih rado promenila.Mnoge od vas ne znaju o čemu govorim kad govorim slikama na omotu ćokolade... to je bilo ihahaj

Да нас буде више. И ја се сећам тог омота, а можда га имам и залепљеног негде у споменару (између осталог и за то је служио).

Ja se ne secam cokolade ali pamtim slicicu.
Moje je ime Vera, MK je zato sto sam iz Makedonije.Nick mi je dao sin, a slicica, ja imam mali milion takvih stosnih slicica sa decom jer deca su nesto sto ja uzasno volim, deca za mene su ZAKON, ma USTAV.

Ime... I mesto odakle sam... Inače, iako sam '88. skupljao sam omote svih čokolada koje sam jeo... A bogme sam ih jeo... Nažalost, mama i sestra su jednom prilikom tražile nešto po mojim fiokama, pa kad su naišle, mislile da sam bio takva lenčuga (?!) da ne bacim, pa sigurno preko 60-70 različitih omota...

Dopuna: avatar-drugar se oduševio koliko brzo sam mu pokosio jednu livadu... On se patio ceo dan da pokosi i petinu nije uradio... Dok sam ja sutradan završio sve do kraja za par sati... Rekao mi da ga kosim kao i Sablasni... Pa mi je tad bilo zanimljivo, sad me mrzi da menjam... (:
(eto šta je razlika između gradskog deteta koje ne zna sa kosom i seljaka)
:D

Poslednja izmena:

Back