"Ničim" izazvan

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Da li vam se nekad desilo da doživite orazam kome nie prethodila nikakva "mehanika", ni ebanje, ni dr*kica ni ********, ništa nego samo to što ste bili blizu osobe na koju ste se ložili ili slično?:)
Ne računamo ono kad se desi u snu;)
Opišite iskustvo ako ste ga imali:)

Da li vam se nekad desilo da doživite orazam kome nie prethodila nikakva "mehanika", ni ebanje, ni dr*kica ni ********, ništa nego samo to što ste bili blizu osobe na koju ste se ložili ili slično?:)

Meni ne.
Ako hoću, uvek moram da uturim.
Ali, znao sam ribu koja je svršavala na Donovana !

Nikom se nije desilo? Sad mi je neprijatno da vam napišem moje iskustvo:rumenka:

:)Ali evo:
Desilo mi se jednom kad sam bio u školi
Nakon časa fizičkog na kom sam igrao basket, imali smo matu. Ja dođem u učionicu umoran od basketa a na tabli je ogovarala jedna devojka na koju sam se ložio.
Nakon nekog vremena dobio sam osećaj kao da ću da svršim ako se malo pomerim:) I dal sam se malo pomerio ili šta, krenuh da svršavam.
Čudna situacija, svršavam na času matematike:lol: to nikad ne bih mogao da zamislim, uživam ali mi je i neprijatno.:lol:
Da li je možda ta fizička aktivnost malo pra toga utical na ovo?:)

Nikom se nije desilo? Sad mi je neprijatno da vam napišem moje iskustvo:rumenka:

:)Ali evo:
Desilo mi se jednom kad sam bio u školi
Nakon časa fizičkog na kom sam igrao basket, imali smo matu. Ja dođem u učionicu umoran od basketa a na tabli je ogovarala jedna devojka na koju sam se ložio.
Nakon nekog vremena dobio sam osećaj kao da ću da svršim ako se malo pomerim:) I dal sam se malo pomerio ili šta, krenuh da svršavam.
Čudna situacija, svršavam na času matematike:lol: to nikad ne bih mogao da zamislim, uživam ali mi je i neprijatno.:lol:
Da li je možda ta fizička aktivnost malo pra toga utical na ovo?:)
to se kod decaka desava, to se ne racuna
tema: nije

nije. a i mislim da je to nenormalno.
mada, prilikom hitlerovih govora, ima navoda koji govore o tome da su zene masovno svrsavale. od ideje, od njegove harizme itd, od strasti njegovih govora. vrlo moguce

al zamisli da me zdrma orgazam samo jer je taj neko pored mene:lol: mislim, jbg, ja kad svrsavam ja ispustam svakave zvuke, jel, i ko zna kakvi me grcevi cepaju i to sve, a tip sedi zblanut pored mene a ja se koprcam i grcam u orgazmu:dash: mislim bre eeeeeeej:lol:

Pa ne desava se bas
Ne tako kako je ovaj opisao
Desava se u snu, ali to je drugo, to je poznata stvar

U rl je potrebna nekakva stimulacija, ne ide to tako
Ne kazem da je potpuno nemoguce, ali verujem da je mnogo retko
I kazem, zvuci malo sick

ma trljale ga farmerke, neki skolski element ...nesto.... nego dramaturgija zarad zabavljanja sirokih ljsovskih narodnih masa :aha:

Back