Ni ukus ni miris sem...

и овамо преко баре су престали да placaju, jos nece ni da ti kaze hr preko telefona, kazu pitaj sefa, a karantin mi polako istice, 1 dete se oporavilo, ostali nemamo koronu, valjda, kahkah, ... drugo smo testirali juce nista ne javljaju, znaci da je negativan
što se Srbije tiče stvar je ovakva

Državni sektor - 100% plata ako vakcinisan fasuješ kovid, ako nisi vakcinisan onda 65%

Privatni sektor - Topla Preporuka Vlade da ne umanjuju platu vakcinisanim kovidašima.

Zakonska nebuloza - zakonom propisani republički minimalac je umesto restriktivne šestomesečne mere firme koja ne posluje dobro postao podrazumevana plata.

Po zakonu je zabranjeno zakidanje od minimalca, praksa je drugačija tako da samo onaj na neodredjeno sme da tuži ali ga onda bace u najdalji objekat ili težu poziciju bez zamene.

и овамо преко баре су престали да placaju, jos nece ni da ti kaze hr preko telefona, kazu pitaj sefa, a karantin mi polako istice, 1 dete se oporavilo, ostali nemamo koronu, valjda, kahkah, ... drugo smo testirali juce nista ne javljaju, znaci da je negativan
javili, drugo dete, srednje ima koronu, ostajemo u karantinu, mi odrasli i najmladje, jos uvek ne

Pravilo 2:
kad te Znojavi bez maske pita najsporije što može samo da bi ti bio duže u zoni zaraze odhebi ga sa: "počela mi pauza"

p.s. vodi računa da ti tada u blizini nije neki retard od kolege koji će da reaguje sa "kako tvoja pauza, pa bio si?!"

kad te ovakvi u Srbiji ukopaju bolovanje ti ne gine
To ti je brale početak šizofrenije sa manijom gonjenja :lol:

trgovac u jako velikom objektu

ono što bezmudaši ne smeju u panduraciji ili menjačnici istresaju muda nad nama
Ja sam bio u velikom objektu sa nekoliko ljudi u bliskom kontaktu koji su par dana kasnije dobili koronu i sem njih (koji su došli zajedno) niko više nije imao koronu. Znači ključna je distanca i veliki prostor koji se umereno luftira. Mi čak ni maske nismo imali.

.E medjutim, posle više od godinu i po dana, tokom ovog sad auto-karantina meni se pripije Coca Cola?
I ajd sad što je kupih nego em me vuče za još i još em pun ukus?

Ja mislim braćo i sestre da je ovo Coca Cola virus, jer zašto bih je pio a ne volim je? Plus ukus je tu?

448000163_1l.jpg

Zar bas niko?

Ja sam bio u velikom objektu sa nekoliko ljudi u bliskom kontaktu koji su par dana kasnije dobili koronu i sem njih (koji su došli zajedno) niko više nije imao koronu. Znači ključna je distanca i veliki prostor koji se umereno luftira. Mi čak ni maske nismo imali.
ljubi te mama pametnog
nije se žena džabe mučila na porodjaju

da luftiraš sa vazduhom u kom lebdi virus?

vodi računa, lažu i jedni i drugi
ma aj sto lazu, nego sto drugima uteruju ''istinu''
dizem ruke, niti mi treba doza leka niti preventive, trazim dozu istine za sebe samoga

mozes misliti kada mi najstarije dete kaze na pitanje sta da radimo se sledecim detetom: neka se moli Bogu.

a ja gubim vreme da se sa drugima ubedjujem, i na kraju citam narod na ulici, opet bageri traktori? neka ubedjuje svako sam sebe u svoju istinu, a ne druge

pa, ja prvi kada zabidzim ne znam da stanem - ne moze ovo na dobro da izadje, ako jedni druge na silu ubedjujemo, dok pumpamo jedni drugima strah, i cekamo da neprijatelj poludi

ti, ajde ne daj se, a ja moram u karantin jos jednu nedelju, dve... i drugo dete je vec dobro, izgleda oni ipak lakse prebole
Hristos =Istina, a ove koji lazu ko sisa, koji god da su, sta ima ja da drzim stranu ovima ili onima, kod tebe 2:2, dokle igramo?.

Poslednja izmena:
Ugasi tv upali mozak.
ja po sebi i po dešavanjima po mojoj grbini

a sad vrhunski stručnjače sa Balkana za mikribiologiju apliciraj u neku biogenetsku lab

biće to velika ušteda za njih - tebi ne treba oprema koja je jako skupa, imaš jezičinu kojom ćeš sve rešiš

čudi me da kancer niste demistifikovali?
"neće još dugo, šta ima od imovine a na koliko ukućana?"

:rotf:

ja po sebi i po dešavanjima po mojoj grbini

a sad vrhunski stručnjače sa Balkana za mikribiologiju apliciraj u neku biogenetsku lab

biće to velika ušteda za njih - tebi ne treba oprema koja je jako skupa, imaš jezičinu kojom ćeš sve rešiš

čudi me da kancer niste demistifikovali?
"neće još dugo, šta ima od imovine a na koliko ukućana?"

:rotf:
Jes kupio ivermektin?

Jes kupio ivermektin?
ne treba za ovaj novi soj omikron, pandemija se sa njime zavrsava, evo svi u kuci smo bolesni, deca prva sa malom temperaturom, ona su nam donela iz iskole, pa mi odrasli, opisao sam vec simptome, ali prodju preko noci, malo smo jos svi roviti, ali soj je potpuno bezopasan, i treba svi da ga dobiju

zasto nisu uzimali iver za teze sojeve ranije, to je drugo pitanje, ali sada je sve gotovo, mada moramo sada kada podvucemo crtu, da analiziramo proslost, ali proroci su nam vec dosadili i narodu i Bogu

strasna pandemija je sa omikronom gotova.

Back