buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.224
Er ti se vratio ukus bar?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste polovično al nos ČernobilEr ti se vratio ukus bar?
Boliteuvo.jeste polovično al nos Černobil
što se Srbije tiče stvar je ovakvaи овамо преко баре су престали да placaju, jos nece ni da ti kaze hr preko telefona, kazu pitaj sefa, a karantin mi polako istice, 1 dete se oporavilo, ostali nemamo koronu, valjda, kahkah, ... drugo smo testirali juce nista ne javljaju, znaci da je negativan
javili, drugo dete, srednje ima koronu, ostajemo u karantinu, mi odrasli i najmladje, jos uvek neи овамо преко баре су престали да placaju, jos nece ni da ti kaze hr preko telefona, kazu pitaj sefa, a karantin mi polako istice, 1 dete se oporavilo, ostali nemamo koronu, valjda, kahkah, ... drugo smo testirali juce nista ne javljaju, znaci da je negativan
To ti je brale početak šizofrenije sa manijom gonjenjaPravilo 2:
kad te Znojavi bez maske pita najsporije što može samo da bi ti bio duže u zoni zaraze odhebi ga sa: "počela mi pauza"
p.s. vodi računa da ti tada u blizini nije neki retard od kolege koji će da reaguje sa "kako tvoja pauza, pa bio si?!"
kad te ovakvi u Srbiji ukopaju bolovanje ti ne gine
Ja sam bio u velikom objektu sa nekoliko ljudi u bliskom kontaktu koji su par dana kasnije dobili koronu i sem njih (koji su došli zajedno) niko više nije imao koronu. Znači ključna je distanca i veliki prostor koji se umereno luftira. Mi čak ni maske nismo imali.trgovac u jako velikom objektu
ono što bezmudaši ne smeju u panduraciji ili menjačnici istresaju muda nad nama
.E medjutim, posle više od godinu i po dana, tokom ovog sad auto-karantina meni se pripije Coca Cola?
I ajd sad što je kupih nego em me vuče za još i još em pun ukus?
Ja mislim braćo i sestre da je ovo Coca Cola virus, jer zašto bih je pio a ne volim je? Plus ukus je tu?
![]()
ljubi te mama pametnogJa sam bio u velikom objektu sa nekoliko ljudi u bliskom kontaktu koji su par dana kasnije dobili koronu i sem njih (koji su došli zajedno) niko više nije imao koronu. Znači ključna je distanca i veliki prostor koji se umereno luftira. Mi čak ni maske nismo imali.
Vakcine si isprobo, nema ti druge nego na ivermektinljubi te mama pametnog
nije se žena džabe mučila na porodjaju
da luftiraš sa vazduhom u kom lebdi virus?
ma aj sto lazu, nego sto drugima uteruju ''istinu''vodi računa, lažu i jedni i drugi
Jesi primio šestu dozu? Nisi? Ae paljba pod kamen da nas ne zaraziš.ljubi te mama pametnog
nije se žena džabe mučila na porodjaju
da luftiraš sa vazduhom u kom lebdi virus?
ti si otporan jer ti mozak ne dozvoljavaJesi primio šestu dozu? Nisi? Ae paljba pod kamen da nas ne zaraziš.
Ugasi tv upali mozak.ti si otporan jer ti mozak ne dozvoljava
nauka je dokazala da je sve u mozgu
ja po sebi i po dešavanjima po mojoj grbiniUgasi tv upali mozak.
Jes kupio ivermektin?ja po sebi i po dešavanjima po mojoj grbini
a sad vrhunski stručnjače sa Balkana za mikribiologiju apliciraj u neku biogenetsku lab
biće to velika ušteda za njih - tebi ne treba oprema koja je jako skupa, imaš jezičinu kojom ćeš sve rešiš
čudi me da kancer niste demistifikovali?
"neće još dugo, šta ima od imovine a na koliko ukućana?"
![]()
ne treba za ovaj novi soj omikron, pandemija se sa njime zavrsava, evo svi u kuci smo bolesni, deca prva sa malom temperaturom, ona su nam donela iz iskole, pa mi odrasli, opisao sam vec simptome, ali prodju preko noci, malo smo jos svi roviti, ali soj je potpuno bezopasan, i treba svi da ga dobijuJes kupio ivermektin?