Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.921

Dosta mi i "struke" i "anti-vakser-ser-ser" ekipa.
I jedni i drugi lažu i/ili namerno zaobilaze šta im ne odgovara.
Evo ja...
Preležao koronu, zatim se kroz par meseci zarazili ukućani a ja ništa, posle sam se vakcinisao i revakcinisao i taman prošlo 6 meseci i dobijem sms za buster dozu kad igrom slučaja iskisnem ona dva dana i nazebem. E kad čovek nazebe onda mu se u nos nastani bilo rinitis bilo influenca bilo inhalatorni antraks.
Čak i da se svi nastane medijska i zdravstvena prednost se daje Kovidu.
a leči se kao influenca ili rinitis: antibiotik, sirup za kašalj, vitamini, fervex, čajevi...
e da - i "na kec" 14 dana karantin
ono što sam primetio je, sem par njih svesnih, da i vakcinisane i nevakcinisane hvata napad ludačke panike - već vide sebe u najcrnjem scenariju iako ja stojim na nogama i sa pristojne udaljenosti zamolio da mi naplate hleb bez da ulazim.
za takvo mentalno stanje su krivi mediji i lažne priče koje su se tek isfilterisale u nešto novo po sistemu od usta do usta pa ko koliko razumeo, zapamtio ili prihvatio samo ono što mu odgovara.
Naravno nemaju odgovor da li je neko pozitivan a pre mene namerno ušao ili nema pojma da je pozitivan nego eto nos, sinusi ovo ono, gde oni, ma kakvi...
Ovi Imunolozi su ko Prognozeri vremena, krivina u medicini, oni očekuju oni pretpostavljaju oni savetuju ali ne garantuju, samo toliko...
Ovi "antivskser-ser-seri" jeste da nisu završili mikrobiologiju, ne znaju ni proces fotosinteze kod biljaka, ali se razumeju ko Marica u kriv... i svoje mišljenje bazirano na rekla-kazala tresnu kao presudu bez prava na žalbu. Obrću očima kad ih pitaš šta bi sa 5G mrežom, baš su oni prvi informisali narod. Sad ne bi oni o tome. Masku stave samo kad im odgovara - menjačnica za devize i policijska stanica za registraciju/potvrdu/uverenje a ovako nema kasirke kojoj nisu puvali u lice sa namernim zadržavanjem dok joj ne objasne svoja pseudo-naučno-viralni internet saznanja. Jedino što hoće da priznaju da ne znaju je da nemaju pojma kako da nadju 1000 dinara, dakle da nadju a ne da zarade.
Ok, ima i ovih što nisu hteli ali zbog EU moraju, tamo ih čekaju pare, daj 5 vakcina samo da me ne deportuju nazad ko zadnju ciganiju za pare.
A bilo kako bilo, razbežaše se sa ulaznih vrata autobusa i ovi sa maskama i ovi bez što higijenski dižu noge dok se voze jer sam namerno izvadio iz džepa papir sa nalazom - POZITIVAN. To je bio stampedo. Videli sebe na respiratoru i kako im jedu žito. Sve je super kad se drugome dešava loše... a moraš u kovid ambulantu...nekako...
E a jel šutirate korpu u samoposluzi "jer teška do kase" ali ne i do kuće? A leba hel se napipate do prave vekne?
A zašto sav ovaj tekst?
E pa i ja imam Teoriju Zavere
Znači 2X korona, 2X vakcinisan, veteran takoreći
Primetili ste da nestane čulo mirisa?
A primetili ste da nestane manje-više čulo ukusa?
Čaj ne osećam, kafu takodje...
Kad solim hranu idem na maksimalan oprez pa očima odredjujem koliko je dosta.
E medjutim, posle više od godinu i po dana, tokom ovog sad auto-karantina meni se pripije Coca Cola?
I ajd sad što je kupih nego em me vuče za još i još em pun ukus?
Ja mislim braćo i sestre da je ovo Coca Cola virus, jer zašto bih je pio a ne volim je? Plus ukus je tu?

Poslednja izmena: