apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Vidiš kako znaš :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milena26:ziva istina.......riba optuzi tipa za protivprirodni blud i naprica svasta, kako ju je terao da "mu uradi oralni seks u kolima", pocne istraga i sve to...tip kaze braniocu da devojka laze i da ona dobrovoljno pruza oralni skes mnogim momcima i navede oko desetak imena. Na saslusanju je advokat pita da li upraznjava oralni seks a ona se kao pravi pa ne zna sta je to, pa kad joj je advokat objasnio "narodskim jezikom" ona je pocela "pa ponekad, pa radim decku itd.". Kad je advokat poceo da je pita za sve one tipove koje mu je naveo optuzeni ona nije imala kud i sve je priznala da bi se na kraju ispostavilo da je lagala jer se, dok je ona odradjivala posao tokom ceta je decko vozio auto, desila manja saobracajka i kad je dosla policija njen brat je radio posto je policajac pa je da bi se "oprala" pre dsvima izmislila da ju je ovaj nagovorio. Bruka!!!!!!!!!!
apotekarka:Milena26:ziva istina.......riba optuzi tipa za protivprirodni blud i naprica svasta, kako ju je terao da "mu uradi oralni seks u kolima", pocne istraga i sve to...tip kaze braniocu da devojka laze i da ona dobrovoljno pruza oralni skes mnogim momcima i navede oko desetak imena. Na saslusanju je advokat pita da li upraznjava oralni seks a ona se kao pravi pa ne zna sta je to, pa kad joj je advokat objasnio "narodskim jezikom" ona je pocela "pa ponekad, pa radim decku itd.". Kad je advokat poceo da je pita za sve one tipove koje mu je naveo optuzeni ona nije imala kud i sve je priznala da bi se na kraju ispostavilo da je lagala jer se, dok je ona odradjivala posao tokom ceta je decko vozio auto, desila manja saobracajka i kad je dosla policija njen brat je radio posto je policajac pa je da bi se "oprala" pre dsvima izmislila da ju je ovaj nagovorio. Bruka!!!!!!!!!!
Milena, kako si?
Dlakava_Strvina:Meni je NAJGORE u sex-u bilo kad mi nije dosla - CELA DEVOJKA![]()
A bilo je to par puta...
lady me:ariela:..Podseticu vas one price u novinama kad je zena dosla kuci sa posla i videla muza kako popravlja sudoperutj. usao jeispod da vidi sta se zacepilo...Ona sva zeljna nekog sexa na brzaka valjda uhvati ga znate vec gde otpozadi i covek prenerazen lupi glavom o gornji deo sudopere ipadne u nesvest...Tek tada ona primeti da to uopste nijenjen muz vec majstor a muz valjda otisao po pivo...I tu ti ona zovne hitnu pomoc oni dodju stave ga na nosila ionako pitaju normalno sta se desilo kako se onesvestio...Ona isprica a oni se pocnu valjati od smeha ispuste nosila i kukavni majstor polomi ruku...Haos...Smesno je bilo svakom ko cuje a majstor ce bogami dugo da pamti zenu koja je bila tako temperamentna
![]()
Ahahahahaha
e umrecu od smeha...
mozda i nije istina ali nema veze bas sam se slatko ismejala...
apotekarka:Dlakava_Strvina:Meni je NAJGORE u sex-u bilo kad mi nije dosla - CELA DEVOJKA![]()
A bilo je to par puta...
Ovo ćeš morati da objasniš :shock:
Dlakava_Strvina:apotekarka:Dlakava_Strvina:Meni je NAJGORE u sex-u bilo kad mi nije dosla - CELA DEVOJKA![]()
A bilo je to par puta...
Ovo ćeš morati da objasniš :shock:
Pa nema tu sta da se POJASNJAVA...
Eto, ja sredio sobu, postavio sve kako treba, otroshio se poshteno da "priredim" atmosferu - a nje NEMAAA![]()
Ma, ovo se desavalo dok sam bio u srednjoj skoli, to je valjda period KAD RIBE NE ZNAJU STA ZELE![]()
Steffan:hahahaha ma nego sta nego znaju, zato sigurno i nisu dosle..![]()
Dlakava_Strvina:Steffan:hahahaha ma nego sta nego znaju, zato sigurno i nisu dosle..![]()
E nije, nego se PREDOMISLILA!? To su oni prvi dani kad se "lome, a oce"... Posle navale ne mozes da ih skines... 8)