nezgoda pri sexu,pilule za dan posle

kod tinejdzera pogotovo, zato i treba da smanje skakutanje po kitama
nije organizam masina, ali moze da bude neka smernica...ako je puko kondom 6 dana ciklusa nije alarmantno uzimati pilulu ko da je recimo puko 16
a najsmesnije mi je sto daju nevazne podatke i onda pitanje, ne umeju da postave pitanje, da iznesu stvari kako valja da bi moglo pravilnije da se odgovori, a to je dokaza uzasnog neznanja
ne samo ovaj iz teme, inace ako krenes da citas slicne teme da ti se smuci koliko se ne zna osnovno

Pa otprilike tako. Mogli su i kokakolom da isperu, ubija spermiće :rotf:

Upucen , svaka cast :kafa:

Neupućen.
Ejakulat je naziv za spermu koju muškarac izbacuje prilikom orgazma a ovo o čemu vi pričate je prirodna izlučevina koja pomaže pri penetraciji.
Ono što je meni nevjerovatno jeste činjenica da momčić ne zna da li je ili ne svršio.
Da nisu djeca trebalo bi ih zezati ali vidim da su obelajili a valja sačekati mjesečni ciklus mada ni to nije garancija.

kod tinejdzera pogotovo, zato i treba da smanje skakutanje po kitama
nije organizam masina, ali moze da bude neka smernica...ako je puko kondom 6 dana ciklusa nije alarmantno uzimati pilulu ko da je recimo puko 16
a najsmesnije mi je sto daju nevazne podatke i onda pitanje, ne umeju da postave pitanje, da iznesu stvari kako valja da bi moglo pravilnije da se odgovori, a to je dokaza uzasnog neznanja
ne samo ovaj iz teme, inace ako krenes da citas slicne teme da ti se smuci koliko se ne zna osnovno

a odakle da se zna kad majeke sa cerkama ne pricaju
a sto je najzalosnije ni ne vode racuna o sebe i neznaju ni one iako imaju decu

Back