gost 392895
Ističe se
- Poruka
- 2.430
je l vas nervira kada neko nastavi da vas muva iako mu naglasavate da ne zelite sa njim nista. kako se izborite sa takvima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l vas nervira kada neko nastavi da vas muva iako mu naglasavate da ne zelite sa njim nista. kako se izborite sa takvima?
Jednostavno: otvoreno, jasno, i glasno kazes da prestane. Ako nece - ignorises.
Ignorisanje je keva za takve stvari![]()
to sam i uradila. rekla sam mu, nemas sanse, na sta je on odgovorio uvek postoji sansa. i smara opako.
nije problem staviti do znanja da ne tolerisete necije ponasanje o cemu god da je rec ukljucujuci i ovo
mnogo je bitno kakve neverbalne poruke saljemo
Nastavis ignorisanje, do beskonacnosti. Ako popustis - napravices gresku.
A ignorisanje je ignorisanje, bez ikakvog answera, samo cutanje.
Svaki answer, makar i negativan, je prihvatanje price, i potpaljivanje onog koji te muva.
Dakle, ako ne ignorises, vec answerujes - znaci da ne zelis da prestane da te muva. Ako zelis da prestane da te muva - ne answeruj.
mora da je bilo nesto
ja sam sarmantna i ljubazna prema svima u rl. mozda pogresno tumaci.
promeni to da ne bi bilo zabune
harizma je deo mog karaktera, kako to da promenim
imam ja ideju za stajling, nece ti prilaziti ni jedan
daj predlog![]()
mortisha adams ako si gledala tu seriju
ili neki darkerski fazon
a godinama ce ti se broj udvaraca samo od sebe opadati...
tako da... ili old fashion fazon ne farbaj kosu ne sminkaj se bez stikli i provokativne odece u stvari to je najjaci rejection tool
mortisha adams ako si gledala tu seriju
ili neki darkerski fazon
a godinama ce ti se broj udvaraca samo od sebe opadati...
tako da... ili old fashion fazon ne farbaj kosu ne sminkaj se bez stikli i provokativne odece u stvari to je najjaci rejection tool
imam drugarice darkerke, muvaju ih na sve strane
ovaj drugi primenjujem, doduse sa malo sminke ali izgleda ne pali metod. ali hvala.![]()
nije bas tako. neki sve smaraju jer nemaju sexa. pa koja se smori pa im da.
Samo neka navaljije i ne odustaje.
Popustices i ti kao i milioni pre tebe...![]()
pa nervira ali sve to na finjaka se sredi, ili kazes ili pokazes da nisi zinteresovana
nista vredno nekog preteranog nerviranja ili filozofije...