Neželjene posledice suviše vitamina D

Mislim da ovde mozes otvoriti temu , o svemu sto te zanima.

Ako takvih tema bude cesto, pdf moze proraditi.
Ne treba zaboraviti da ovaj forum, pod ovim imenom, postoji tek nekoliko meseci! Ranije je postojao forum Svaštara i Zanimljivosti ali su se zanimljivosti uvek zatrpavale aktuelnim igricama koje dominiraju u (sada prekrštenoj) Svaštari. Ovaj forum je egzistirao pod imenom "Vesti za opuštanje" sa minimalnom posećenosti tako da ljudi tek treba da se upoznaju i priviknu na sadržaj koji će ovde da se prikazuje.

Ne treba zaboraviti da ovaj forum, pod ovim imenom, postoji tek nekoliko meseci! Ranije je postojao forum Svaštara i Zanimljivosti ali su se zanimljivosti uvek zatrpavale aktuelnim igricama koje dominiraju u (sada prekrštenoj) Svaštari. Ovaj forum je egzistirao pod imenom "Vesti za opuštanje" sa minimalnom posećenosti tako da ljudi tek treba da se upoznaju i priviknu na sadržaj koji će ovde da se prikazuje.
Imaces bolji odziv ako teme budu vise nego zanimljive. Ako budu aktuelne.

dobra ti je ideja, prijaviću se na konkurs kad olabavim sa obavezama

smilie_girl_093.gif

Imaces bolji odziv ako teme budu vise nego zanimljive. Ako budu aktuelne.
ja postavljam ono na šta naletim i bude meni zanimljivo iz ovog ili onog razloga. A juče sam postavio za Kanje Vesta, što ne može da bude aktuelnije (za one koje takve stvari interesuju) jer ni jedan drugi srpski portal to u tom trenutku nije objavio. Ne gledam da konkurišem ostalim forumima, tipa politike, religija ili istorija, osim ako ne naletim na nešto specifično i po mogućstvu kontraverzno

ja postavljam ono na šta naletim i bude meni zanimljivo iz ovog ili onog razloga. A juče sam postavio za Kanje Vesta, što ne može da bude aktuelnije (za one koje takve stvari interesuju) jer ni jedan drugi srpski portal to u tom trenutku nije objavio. Ne gledam da konkurišem ostalim forumima, tipa politike, religija ili istorija, osim ako ne naletim na nešto specifično i po mogućstvu kontraverzno
Nije bitno da konkurises nego da ti proradi pdf,koji ima odlicne predispozicije jer moze da se otvori bilo kakva tema.
Sve zvaisi od tebe hoces li mu dati prostora ili ces da ga gusis , opstrukcijom , sto se radi na nekim podforumima.

Zar ne bi bilo logičnije da je ta tema otvorena na "Muzici"?

Nije bitno da konkurises nego da ti proradi pdf,koji ima odlicne predispozicije jer moze da se otvori bilo kakva tema.
Sve zvaisi od tebe hoces li mu dati prostora ili ces da ga gusis.
Obzirom da mi moderatori volontiramo, onda treba prvenstveno da bude meni zanimljivo da provodim sate pripremajući i moderišući teme. Moje teme nose moj lični pečat. To ne znači da sam gluv na savete, prepuruke pa i želje drugih. Otvarao sam dosta tema na podstrek ili direktni "zahtev" članova. Skoro uvek mogu da nadjem ugao koji je meni interesantan.

Zar ne bi bilo logičnije da je ta tema otvorena na "Muzici"?
jeste, a još logičnije na Estradi. No, poučen lošim iskustvom sa ovom temom
https://forum.krstarica.com/threads...ndrovica-romanova-zadnjeg-ruskog-cara.918222/
koju sam sastavio iz raznih izvora i "poklonio" forumu Istorija da bi tamo momentalno potonula u zaborav bez ijednog komentara i sa samo nekoliko pregleda, odlučio sam da postavljam teme uglavnom kod sebe i možda po neku na selektivnim forumima gde znam da se moj trud ceni. Sve moje teme su "hand made" i uzmu vremena da se sastave.

Back