Nezeljene (Na Aana is Des Laado)

Mingo III

Poznat
Banovan
Poruka
8.988
NAIDL.jpg

Trajanje: 30
Žanr: Drama
Zemlja produkcije: INDIJA
Godina snimanja: 2009
Uloge: Shivangi Sharma, Natasha Sharma, Megna Malik i Aditya Redij
Režija: Anshuman Kishore Singh i Arun Bali

U današnjoj Indiji ima još mnogo običaja koji su pravo društveno zlo. Jedan od njih je da se ubija žensko novorođenče, jer za nju nema mesta tamo gde

120321-still-from-na-aana-is-desh-laado.jpg

Jedva cekam kad ce poceti nova indijska serija na Pinku. Mislim da ce biti dobro gledati ovu seriju jer ova radnja serije je kao i Mala Nevesta slicna i dio jedne ruzne tradicije u indijskom drustvu. Mislim da je dobra tema i da je to prilika za nas da se upoznamo sa jos nekim obicajima iz Indije pa makar oni bili i ruzni. Inace slicnost obicaja je bio i u prredislamskim Arapima koji su zakopavali zivu zensku novoredjencad i to je bila ucestala praksa i ostavljali su nesto malo zenskih beba radi produzenja vrste. Taj obicaj je ukinut u Kur'anu i Islam je raskrstio sa tim obicajem odmah i Muhammed s.a.v.s. je osobno osudio takve obicaje. Od pojave Islama taj obicaj predislamskih Arapa se nije praktikovao.
Indijska serija pocinje u Ponedjeljak svakog radnog dana od 20:10 u udarnom terminu.

Nek nam je sa srecom nova indijska serija i nova prilika za mastu o lijepoj i egzoticnoj Indiji.

p.s ovo je ujedno i poticaj muslimanima da i oni pocnu snimati ovakve serije i da iznose sve one negativnosti u drustvu na jedan lijep nacin bas kao ove lijepe indijske serije.

Mislim da je Pink promijenio taktiku i da se odlucio privuci one gledatelje koji vole indijske serije jer istina je da turske serije ne odgovaraju zanru Pinka jer Pink je osnovan kao kitnjasta televizija a turske serije su vecinom sumorne i zasnovane na tuznim i sumornim detaljima i preferiraju jednu tuznu realnost zivota. Ipak to se ne slaze sa onim sto Pink preferira a to je dobro raspolozenje i uzivanje uz kokice.

Back