Nezeljena trudnoca 2

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
1377409_1419257614954920_1522214181_n.jpg

Sta delati kada i strucna lica odabiju da daju savet????

- - - - - - - - - -

Ignorisite ovo u levom donjem uglu

To me sve podseca na ona pitanja citateljki koje smo citale po teen casopisima 90-tih. Bio je neki, ebemliga kako se zvao, sa cuvenim pismom "masturbirala sam sa flomasterom i cep je ostao u meni", do ovih fora tipa "kupala sam se u bazenu a tu su bili i neki momci, da li sam trudna". Ne kapiram sto su to objavljivali.

Ako ovo nije trolovanje, onda je sigurno neka problematika tog tipa. Kao kad sam ja mami rekla da sam se ogrebala izmedju nogu kad me uvatila u sedmom razredu da se pipuckam dole.

- - - - - - - - - -

Mozda i moze, vidis da strucnjak nece da nam kaze!
E jbm ti... blam...:rumenko:
Msm da nije to. Da je neka "igra" u pitanju ne bi stvar predstavljala kroz ovako debilno pitanje.

E jbm ti... blam...:rumenko:
Msm da nije to. Da je neka "igra" u pitanju ne bi stvar predstavljala kroz ovako debilno pitanje.

Pa jbg, desava se. :zcepanje:

Ne znam sta bi moglo da bude. Verovatno trol, ali kakvih sam se "ozbiljnih" prica naslusala. Ima neceg i u tome da mlade devojke cesto toliko plase sa trudnocom, ono, maltene ti pridje muskarac i vec mozes da zatrudnis, tako da mnoge panice bezveze. Ja sam, recimo, bila uverena da sam ostala trudna nakon prvog petinga kada niti je bilo penetracije niti svrsavanja, ali se momak, eto, malo "ocesao" dole, pa mozda je bila ona kapljica koja krene pre svrsavanja, pa sta ako je to nekako uslo unutra, pa ima sanse da se zatrudni. :roll:

Ako nije trol, u neku ruku razumem devojku.

Pa jbg, desava se. :zcepanje:

Ne znam sta bi moglo da bude. Verovatno trol, ali kakvih sam se "ozbiljnih" prica naslusala. Ima neceg i u tome da mlade devojke cesto toliko plase sa trudnocom, ono, maltene ti pridje muskarac i vec mozes da zatrudnis, tako da mnoge panice bezveze. Ja sam, recimo, bila uverena da sam ostala trudna nakon prvog petinga kada niti je bilo penetracije niti svrsavanja, ali se momak, eto, malo "ocesao" dole, pa mozda je bila ona kapljica koja krene pre svrsavanja, pa sta ako je to nekako uslo unutra, pa ima sanse da se zatrudni. :roll:

Ako nije trol, u neku ruku razumem devojku.

A da, da...:lol:
Ja sam drugaricu u srednjoj tako istripovala....
Kad krenu te priče u glavi..:lol:

Back