Sta delati kada i strucna lica odabiju da daju savet????
- - - - - - - - - -
Ignorisite ovo u levom donjem uglu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam odgovor na ovo pitanje.![]()
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1377409_1419257614954920_1522214181_n.jpg
- - - - - - - - - -
ali "samo spolja"
šta, iskenjala je ***** pa je posle slobodnog pada malo vode šljapnulo po pički![]()
I mene zanima taj manevar, a i to kako ona zna da je sperma njenog rodjaka bila u WC solji.
Iskreno, ako ovo nije trol (a jeste, ali recimo da nije), ja bih rekla da se ona malo "igrala" sa rodjakom u klonji pa sad ne sme da prizna, nego ovako izokola.
Ili ima neku varijaciju OKP...![]()
ne moze, je l tako
E jbm ti... blam...Ako ovo nije trolovanje, onda je sigurno neka problematika tog tipa. Kao kad sam ja mami rekla da sam se ogrebala izmedju nogu kad me uvatila u sedmom razredu da se pipuckam dole.
- - - - - - - - - -
Mozda i moze, vidis da strucnjak nece da nam kaze!
E jbm ti... blam...
Msm da nije to. Da je neka "igra" u pitanju ne bi stvar predstavljala kroz ovako debilno pitanje.
Pa jbg, desava se.
Ne znam sta bi moglo da bude. Verovatno trol, ali kakvih sam se "ozbiljnih" prica naslusala. Ima neceg i u tome da mlade devojke cesto toliko plase sa trudnocom, ono, maltene ti pridje muskarac i vec mozes da zatrudnis, tako da mnoge panice bezveze. Ja sam, recimo, bila uverena da sam ostala trudna nakon prvog petinga kada niti je bilo penetracije niti svrsavanja, ali se momak, eto, malo "ocesao" dole, pa mozda je bila ona kapljica koja krene pre svrsavanja, pa sta ako je to nekako uslo unutra, pa ima sanse da se zatrudni.
Ako nije trol, u neku ruku razumem devojku.