NEZAVISNO KOSOVO 1999 ILI 2008?

Pa ja ne znam shta se svi vi pravite blesavi?
Pombardovati neku zemlju da bi joj oduzeo deo teritorije odmah,znachilo bi da ste je bombardovali bash zbog tog cilja.
Ovako nakon 9 godina mogiu da se foliraju da nas kao nis bombardovali da bi nam oteli teritoriju i da to nije bio plan u startu nego,eto desilo se bombardovanje i sada nakon prelaznog roka treba priihvatiti"realnost".
Ma koliko mocni bili bez vremenske distance znaju da bi to u istoriji a i pred svetom bilo okarakterisano kao najobichnija agresija i otimachina a ovako sa"zadrshkom" misle da nece i da ce ostatak sveta da im veruje da se kosovo negde drugde nece ponoviti.

apsolutno se slazem,cak sam nesto slicno i rekla ranije.
da je njima bilo do "zastite ljudskih prava,demokratije" itd da ne citiram sad sve busove izjave,po kratkom postupku bi zavrsili sa tim.nego da li ni sami ne znaju sta bi pa se zezaju spoljnom politikom,ili nesto drugo stoji iza toga,ne znam.ali ovo razvlacenje i odugovlacenje je smesno,kad se jos 99 znalo sta ce da se desi u nekoj bliskoj buducnosti.

e da,tu su srpski politicari ispali najveci bolidi jer svesno podgrejavaju narod onim "kosovo je srbija" znajuci i sami da odavno nije.trule,jeftine marketinske igrice za skupljanje glasova vec dovoljno nalozenog naroda.a zivi bili,naravno da im je lakse da u haosu uspostave bedni red,nego da od bednog reda naprave normalnu drzavu.pa onda skrecu na prazne price,pomerajuci problem sa kljucnih stvari.

nažalost ...ljudi će to shvatiti tek mesecima posle 11.maja...kako su kolektivno naseli...

al dobro nekima treba da se dva puta opeku...pa treći put valjda neće opet da urade isto...

Back