Nezavisna KOSOVA, skoro realitet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
STIKLI:
Nezavisna KOSOVA, skoro realitet.
Posto Kosova do zaversetka ove godine ce biti nezavisna derzava, dali ce moci Srbi sto zive na Kosovu pristati taj realitet.

No coment....
coffee.gif

jedite_kod_Joa:
СТИКЛИ, ја сам те већ пит`о у којој ти серији живиш...
Али,лепо си и сам рекао....`скоро`... :lol: ....ал` неће да бидне!

Al ja sam ti dao odgovor ako si ga procitao, a ako nisi vec moraom opet da te posetim, ja zivim tamo gde je istina i realitet prisutni.

vuk.k:
Osecam se prozvanim stilki, mesta gde su vecina srbi to nece nikad ali bas nikad da se desi
ako mislis da je drugacije prosetaj se severom bice ti jasno

E jadni Vuce momentalno sam na Sjever Mitrovice, a da budem tacan kod Benzinske Pumpe sto ide ka Zvecanu, a da te posetim svaki dan sam na sever Mitrovice, na patroliranje svugda.......

STIKLI:
E jadni Vuce momentalno sam na Sjever Mitrovice, a da budem tacan kod Benzinske Pumpe sto ide ka Zvecanu, a da te posetim svaki dan sam na sever Mitrovice, na patroliranje svugda.......
E smradu siptarski, hajde jos izmisli da imas i kompjuter u autu, ti i sever nikad, znam vecinu policajaca siposa koji rade u regionalnoj policiji sve sami dupeuvlakaci

STIKLI:
Sto se tice Srbskog pasosa, nikada u mom zivotu ni pre rata niti posle rata imao sam Srbske dokumete,

P.sh Pasos koji ja imam mogu bez vize da idem u celoj Evropi, SDA Etd.

Lupetas neocekuj da ce iko to da ti veruje ovde, vi mozete samo da putujete svercovani u raznoraznim bunkerima, VERUJ U centralnoj SRBIJI STOKA SE BOLJE PREVOZI DO EVROPE ITD, odoh da gledam utakmicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back