JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.326
Samo najgori luzeri i prevaranti su na socijali u DE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo najgori luzeri i prevaranti su na socijali u DE.
Idem ti ja 2013. na beogradski aerodrom, kad neki Ciga se pretvara da ne razume, i kaže "Wie bitte?"ех ,сад...претерујеш и ти.
Ако је џабе..идем и ја у немачку
Пази џабе?!?!
Дрпаш лову..уствари,не дрпаш...сама ти долази а ти то не мораш да враћаш.
Чудна земља та немачка.
Зато и пропада.
ех ,сад...претерујеш и ти.
Ако је џабе..идем и ја у немачку
Пази џабе?!?!
Дрпаш лову..уствари,не дрпаш...сама ти долази а ти то не мораш да враћаш.
Чудна земља та немачка.
Зато и пропада.
uopste ne preteruje...moze da ti se desi da neko vreme budes na socijali, dok ne nadjes posao...ali da godinama i decenijama budes na socijali, za to moras da budes folirant i lenjivac...
деценијама..деценијама на социјали коју не мораш да враћаш?
Па то животни сан !![]()
деценијама..деценијама на социјали коју не мораш да враћаш?
Па то животни сан !![]()
u pravu si...ti tvoji grbavci imaju cak vise prava, treba im to uskratiti...
- - - - - - - - - -
nisu to grbavci vec sve mlade lepe zene iz Donjeg Blatista, Malog Glibovca, Proklete Doline..................koje su sretno udate za nemacke penzionere od 85 godina , primile drzavljanstvo, kupaju se u bazeni, setaju pudlice , nose nakit Swarowski.............................................tako da su stekle sva prava kao i "prave" nemice...................ma sta ti pricam, znas i sama..............samo sto ti nisi lepa i mlada.
ti bi da pljackas i varas nemacku drzavu i da se nadas da ce ti proci...kao sto vidis, ne prolazi...
ali pazi ti ovo...lik se svrcka po monaku i ocekuje da mu nemacka plati za to...msm, ludilo mozga...
slabo nasi krezavi drugari kapiraju da nemacka drzava i nije obavezna da ih hrani, ali da ipak to cini i za to treba da budu zahvalni...
takodje ne kapiraju da nemacka socijala nije tu da finansira njihova putovanja, gradnju kuce u domovini i sl, vec iskljucivo da u nemackoj ne bi morali da spavaju isposd mosta i da bi imali sta da jedu...
Ana je prava Svabica!!!
Zanimljivo mi videti ove penzose, nase bake i Svabe pa ovi idu za bakama kao mulci nista ne progovaraju![]()
Sta ljubav cini , dodjes iz Nemacke u Srbiju da zivis pod stare dane![]()
Htela sam da ga prevarim da kaže: "Ma to mi je Harc uskraćen, a ja sam sprco 1000 evra."
Onda je moj comeback: "Pa zašto da budeš na nemačkoj socijalnoj dojki kad imaš novca prekoprstâ."
Milun bi onda bio postiđen jer je izdao tradicionalni srbski moral naših svetih predaka.
U Holandiji prvu platu ces dobiti nakon 10 dana a u Nemackoj nakon 50. U Holandiji ce ti od bruto plate skinuti max 10 odsto a Merkelova pojesti 33 odsto. Holandija mnogo cistija, bolji putevi, prevoz, narod ljubazniji..
Сада ће склапање кола за Немце све да обрне у супротном смеру, само што није.
Zašto čekate Nemce a ne sklapate za sebe?
ko mi kaze.........? valjda ti je poznato da nasi sa nemackom socijalom voze mercedesi od 100 000 evra, i prave mermerne kuce po Srbiju................eto i ti.....sigurno nisi nacelnik klinickog centra u Bielefeldu, a buduci da dzonjis na Forumu 24 sata dnevno, znaci nemas ni metlu u ruke...............pa kad se sve sabere..................vidimo se u Monaco za Ostern.
Чекамо јаку дијаспору која не преза ни од чега док надасве познаје тржишну економију више него Адам Смит.
Иначе, био сам ироничан.
koji "nasi"? nisu to nikakvi nasi, vec tvoji grbavci...
sta god radila da radim meni na kraju meseca na racun legne knapp 6000€ ciste love, dok ti moras da isprosis bednih 400€, jer si i sam beda i mizerija...