Nezan dodir

Potreba za nežnošću koju ti je slučajni dodir samo pojačao i sad malo idealizuješ ne baš toliko neuobičajenu pojavu u prodavnici. Imam osećaj da nisi u stanju da racionalno prosudiš trenutno.

U krajnjem slučaju idi ponovo...čisto zbog onog "hoće centrala jednom da pogreši"...

:lol:

Slažem se sa prvim delom, al ovo drugo ne, ako uopšte misliš ozbiljno :lol: msm ružno je to spopadanje žena na poslu... i mnoge će tu nešto sve fino odgovarati vamo tamo msm jer su na poslu i ne mogu pričati opušteno... tako će ga samo utripovati dodatno... msm najverovatnije...

Slažem se sa prvim delom, al ovo drugo ne, ako uopšte misliš ozbiljno :lol: msm ružno je to spopadanje žena na poslu... i mnoge će tu nešto sve fino odgovarati vamo tamo msm jer su na poslu i ne mogu pričati opušteno... tako će ga samo utripovati dodatno... msm najverovatnije...

ne da je spopada pobogu :lol: ...ima znakova koje će ona dati ako ima želju za nekim flertom....

mada u pravu si, kada nešto čovek jako želi da vidi on obično na kraju to i "vidi".

Poslednja izmena:
Mistican dodri zene od kojeg svrasava na loptu. Probudi se care. To nije realnost, hipnotises sebe i stvaras tu nezdravu potrebu. A tako neces doci do toga sto zelis. U krajnjem slucaju preidealizovaces je da ce da ti se zesce namrsti na iduci kontakt. Pogotovu sto si doziveo taj dodir na mestu gde je ona prisiljena da dodje do toga. Izbegavaj te situacije. Dozvoli sebi nesto samo ako je taj dodir nameran od nje u otvorenoj situaciji gde neces da se pitas - da li je slucajno ili je zbog zodijaka.

Nije zagoreo veruj..to su ljudi puni strasti,emocija i zelje da tucaju dobre ribe..;)
Love na svaku kartu i prate svaki osecaj koji automatski pretvore u zov ljubavi ...;)

Mnogi nemaju taj osecaj pa im je s,tim i prodja umanjena.

Daaaa:cmok: to je taj magican dodir..;)

tumblr_l19k4i3X5B1qzsuffo1_500.jpg

..у овом свету каквом сада живимо и лепа реч је реткост(па макар из куртоазије речена)...
...а камоли један нежан додир,па макар то било и враћање кусура...
...то показује само колико мало обраћамо пажњу једни на друге...

Znaci ako prodavacica umesto kusura na kasi uvaljuje zvakace gume to nije zato sto nema dovoljno sitnog novca nego zeli razmenu strasnih poljubaca, onih filmskih, sa jezikom u grlo, i to grupno, sa svima redom?

Budi se Zagore, uzbuna, pichka u Darkvudu!

to jeste možda nekakvo malo nešto ali pazi da ne živiš u tripu. gledaj da čuvaš to nešto i da budeš realan, možda nešto i bude s vama a možda i ne. ali čuvaj se tripova. obično je istinito ono što je surovo, mada postoje i trenuci kada se nekom dopadaš, nemoj da kvariš to dopadanje i opet svedi ga u realne okvire. možeš je i juriti po prodavnici ali nemoj da budeš psiho ako je moguće

ma da, baš te krenulo :>>>

pametnica:)

..у овом свету каквом сада живимо и лепа реч је реткост(па макар из куртоазије речена)...
...а камоли један нежан додир,па макар то било и враћање кусура...
...то показује само колико мало обраћамо пажњу једни на друге...

Ovo si tako divno rekao.. lepa rec ponekad stvarno mnogo znaci, a nista ne kosta...

- - - - - - - - - -

Znaci ako prodavacica umesto kusura na kasi uvaljuje zvakace gume to nije zato sto nema dovoljno sitnog novca nego zeli razmenu strasnih poljubaca, onih filmskih, sa jezikom u grlo, i to grupno, sa svima redom?

Budi se Zagore, uzbuna, pichka u Darkvudu!

:zcepanje::zcepanje: Pa dobro nisi morao biti bas ovako okrutan, ipak je rec o emocijama... zasto kvariti..m..?

Ekipo,verovatno cete pomisliti da sam poludeo ili tako nesto ali necete mi verovati sta mi se desilo jutros,kao sto sam i pisao pre par
dana,prosao sam skorije kroz tezak i jako neobican iznenadan raskid tako se ovih dana ne osecam bas okej no to nije tema..Jutros sam otisao do marketa znate vec
da kupim svakodnevne potrebstine,prodavacica mi je vratila kusur 32 dinara,i sve to sitno,znate vec nista neobicno,medjutim kusur mi je vratila direktno u ruku a ne ono klasicno da pokupim sam,kada sam je dotakao ruku zanemeo sam na par sekundi.
Njega ruka je bila toliko nezna,meka,talas lepih osecanjao me je preplavio u trenutku,ceo dan razmsiljam samo o tome,devojka je bas lepa ali jednostavno nisam obracao paznju na nju,a sad ne mogu da je izbacim iz glave,nisam isfrustrirana usamnjena osoba,prosao sam kroz mnoge veze i vezice,,,ali nekako imam osecaj da je drugacije,da je ovo ona ljubav o kojoj svakodnevno se prica...ili mozda ne,nisam siguran samo znam da sam bio u vezama koje su bile potencijalni brak a nista,a sad ovo sa prodavacicom,stvarno ne mogu da objasnim :roll:

Mislim da treba da poradite na dodiru, npr da se uparite u sintetičku garderobu ( a svi je nose, naročoto tokom leta :rotf:) i doživite statički elektricitet. To je etapa više u odnosu na svileni dodir. :lol:

Back