Nežan dečko

Pozdrav drage dame.

Kako doživljavate nežne momke,ne mislim na sisice,već na momke koji se ne prave da su neke tvrdokorne muškračine ovo ono,već
momci koji se ne plaše i koji umeju i žele da pokažu svoja osećanja,koji su zaštitnički nastrojeni prema vama i koji ne planu prilikom rasprave
da suju sve i svakog već onako stloženi likovi koji idu uvek linijom manjeg otpora?:think:
mislis sisice? :mrgreen:

Pozdrav drage dame.

Kako doživljavate nežne momke,ne mislim na sisice,već na momke koji se ne prave da su neke tvrdokorne muškračine ovo ono,već
momci koji se ne plaše i koji umeju i žele da pokažu svoja osećanja
,koji su zaštitnički nastrojeni prema vama i koji ne planu prilikom rasprave
da suju sve i svakog već onako stloženi likovi koji idu uvek linijom manjeg otpora?:think:

meni je sve to si rekao kul,sem onog komentara linije manjeg otpora,posto mislim da je nekad pametnije izbegnuti svadju ne zato sto si lenj ili kukavica vec zato sto si mudar i znas gde da ulazes svoju energiju i vreme...
ako osoba koju si naveo stalno izbegava konflikt onda mi je to blj,al ako bira bitke onda je:ok:

Mislim da devojke ne vole nezne tipove. Vole onakve kakav je bio Darijan Music. Velika vecina uziva kad je momak neki takav, cim si dobar prema zenama vrate ti na najgori moguci nacin.

Back