Nezainteresovanost....

Poslednja izmena:
Imam kraće periode kad me baš ništa ne interesuje
Što reče neko, mogu bombe da počnu da padaju, prstom ne bih mrdnula
(i to uglavnom traje dan ili dva, pa se vratim na staro)
A inače je uglavnom suprotno
sve me živo interesuje i sve me zanima
toliko da se ponekad prezasitim informacijama
pa tad uglavnom nastupi period nezainteresovanosti
ma, to se kod mene nikad ne zna

Već mesecima, ne znam ni sama kada je počelo patim od hronične nezainteresovanosti.Ništa mene ne potresa, sve može, a ne mora da bude.....Da li vam se ovo dešava ponekad ili vas možda kao i mene drži konstantno...?

Cudno,ali ja nikada nisam bila takva.
Mene neke vesti (sto se ticu mene,ostalo me ne zanima)mogu da potresu ili usrece(vecito je ovo prvo)....
Ne znam kako to moze da se cak ne iznerviras kad je nesto vazno negativno A DA SE TICE TEBE!???

Već mesecima, ne znam ni sama kada je počelo patim od hronične nezainteresovanosti.Ništa mene ne potresa, sve može, a ne mora da bude.....Da li vam se ovo dešava ponekad ili vas možda kao i mene drži konstantno...?
Heh...
Ja sam imao jedan period, pa bas i nije bio nesto kratak, jedno dve cele godine... zapravo prve dve godine faxa. Tad me je tako, da prostite na izrazu, ali moram, bol'o qurac za sve da je to bilo fenomenalno.
Ali ta neka vrsta nezainteresovanosti je ispala ustvari vrlo pozitivna i produktivna. Resavao sam fax, laganim poskocima, u roku, nis' nije moglo da me izbaci iz takta i stagod da je ishlo protiv mene, ter'o sam po kratkom postupuku i nepovratno dodjavola.
Sjajno, ko da vam je neko navukao invincibility!

E onda sam se zaljubio... jednom... dvaput... triput...

Joj. . ja se ponasam kao da me je briga za sve al' duboko unutra osecam to, kad me neko povredi. . al' to sto ti kazes. . huh. . mislim taj problem kod tebe bi trebao da bude privremen. . ne znam sto tako dugo. . jedino ne znam ako imas decka koga stavrno volis. . pa ako bi se nesto lepo desilo mozda bi te usrecilo ne znam. . neki drag prijatelj. . nesto. . ako ne. . onda da popricas sa nekim koji ima iskustva. . .:/. .

Cudno,ali ja nikada nisam bila takva.
Mene neke vesti (sto se ticu mene,ostalo me ne zanima)mogu da potresu ili usrece(vecito je ovo prvo)....
Ne znam kako to moze da se cak ne iznerviras kad je nesto vazno negativno A DA SE TICE TEBE!???

Ne mogu...prosto me čak ni to ne dotiče....ako mogu nešto da uradim uradim, a ako ne ništa i to je to....

Daj recept molim teeeeeeee:worth:

:think:

Moj savet-obrati se psihologu, on će najbolje znati da ti da savet. :ok:

Možda je to jedan period koji će ubrzo proći.

Kod mene je sve drugačije-uvek sam zainteresovana, poslednjih dana sam nekako razdražljiva i brzo se rastužim makar stvari bile tužne (makar to bila i neka bedna sitnica), pesme me, takođe, lako rastuže, ali radujem se kada mislim da treba. . . Nadam se. :neutral:

:bye:

I tebi smeta što si takva ?! To je najbolja osobina koju sam čuo
Ne bih baš rekao. :confused: Sada npr neće moći da se odluči šta voli i koju školu da upiše. Hajd, ok, upisaće gimnaziju. Ali pri kraju gimnazije opet neće znati šta (jer, jelte, nema interesovanja i afinitete) i tu je već u gadnom sosu. Ili neće upisati ništa ili će upisati nešto za šta postoji ogromna mogućnost da joj se zgadi. I šta onda?

Ne bih baš rekao. :confused: Sada npr neće moći da se odluči šta voli i koju školu da upiše. Hajd, ok, upisaće gimnaziju. Ali pri kraju gimnazije opet neće znati šta (jer, jelte, nema interesovanja i afinitete) i tu je već u gadnom sosu. Ili neće upisati ništa ili će upisati nešto za šta postoji ogromna mogućnost da joj se zgadi. I šta onda?

Upisaću veterinu....ostatak interesovanja....Lol....:lol:

Hm, ovo je prvi put da čujem da je neko toliko "hladan ko špricer"... Ja se sa tim nikad nisam susrela. Šta više, kao i dosta ljudi koji su to već spomenuli na ovoj temi imala sam suprotan problem. I jako sam ponosna na sebe što sam u zadnjih godinu dana uspela da naučim da držim svoje emocije pod kontrolom ( paaaa, da se ne lažemo, još uvek radim na tome ;) ), inače ih iskazujem jako burno... šta ću kad sam takva, jednostavno sam tako rođena, meni suze na oči jednostavno prelako kreću... Ponekad čak i kad mi se ništa loše ne dešava :p

Hm, ovo je prvi put da čujem da je neko toliko "hladan ko špricer"... Ja se sa tim nikad nisam susrela. Šta više, kao i dosta ljudi koji su to već spomenuli na ovoj temi imala sam suprotan problem. I jako sam ponosna na sebe što sam u zadnjih godinu dana uspela da naučim da držim svoje emocije pod kontrolom ( paaaa, da se ne lažemo, još uvek radim na tome ;) ), inače ih iskazujem jako burno... šta ću kad sam takva, jednostavno sam tako rođena, meni suze na oči jednostavno prelako kreću... Ponekad čak i kad mi se ništa loše ne dešava :p

Isti "problem "imam:)
Ja bih volela malo da pozajmim od Anarho nezainteresovanosti...
Mene sve zivo zanima, svuda guram nos, sve zapocnem , emocije na sve strane...

Mada ne valja ni jedan ekstrem.

Back