Nezaboravni Alen Delon

Citao sam o toj temi,citava prica je preuvelicana.I Delon a i ti likovi su vise bili avanturisti nego sto su bili neki krimosi samo sto se posle sa avanturizmom pretjetalo i stvar se otrgla kontroli i izbio skandal to je druga stvar

Ali za bilo kog reci da je krimos je trac a da se to javno ne zna,nego price medija,pa msm ljudi i mediji ce za svakog reci druzio se sa tim i tim.Ja kada vidim Delona nikako mi ne djeluje kao lik koji bi mogao da ima petlje da bude neki mutan lik , pricalo se i za Sinatru ali msm to je sve prica
Mozes naci na netu tekstova koliko hoces,da Alen nije bi svetac.Postoji i knjiga o toj aferi sa Alenovom zenom.

Mozes naci na netu tekstova koliko hoces,da Alen nije bi svetac.Postoji i knjiga o toj aferi sa Alenovom zenom.

Lik je bio ulica teska Delon prosao kroz sve i svasta ali daleko od toga da je bio toliko jak, imao je kao u svaki glumac jaka poznanstva jer u Francuskoj se umjetnici i knjizevnici komotno druze sa opasnim likovima to je tamo dio liberalne neke zivotne filozofije.Zan Pol Sartra su jugovici zezali i to pred masom,a to je veliki intelektualac i sada zamisli da neki francuz dodje u Bg i pocne da maltretira neko nase veliko ime koje je duhovna ili intelektualna gromada a koju cijela nacija postuje i voli pa kako bi gledali na tog francuza a u Francuskoj se to mnogo teze gleda,nestasluci tu i tamo se gledaju pa su Dzonu Holideja zezali itd sve je to dzet set a svi se oni druze sa mocnim likovima pa to je svugdje tako manje vise,samo sto tu neko ima ledja jaka a neko ne

Poslednja izmena:

Back