Nezaboravna NOC?????

ok upravu ste.. mozda nisam trebala obecavati.. al tip je za mene dosta cinuo i smisljao sad bi ja bila na redu nesto i za njega da cinim.. problem jeu tome sto nemam blage nit me ikad zanimalo..

ajd sad da cujem od muskaraca sta bi se njima dopalo da nebi nikad zaboravili tu noc?

Naravno da je izvidljivo
Napisah vec sta treba da uradi
Na zalost 80% to nece uraditi...
neke ce to protumaciti"Joj sta ce posle da pomisli"
neke ce pomisliti" Ako mu dam sve nece se vratiti"
a dobar deo ce pak pomisliti"Joj popaljiva ideja, ali NECU iz inata...kome inat? nemam pojma..ali volim da se inatim"
20% ce krenuti u akciju!

ok upravu ste.. mozda nisam trebala obecavati.. al tip je za mene dosta cinuo i smisljao sad bi ja bila na redu nesto i za njega da cinim.. problem jeu tome sto nemam blage nit me ikad zanimalo..

ajd sad da cujem od muskaraca sta bi se njima dopalo da nebi nikad zaboravili tu noc?

Napisao sam ti vec
Dakle trk dok pedikiran, manikira, na depilaciju...i uzmi neku kremicu da namazes guzu da ga lakse primis
I znaj, sperma po licu je zdrava za kozu lica!

Muskarci su jednostavni po tom pitanju..dovoljno je da vide obrijanu ili da imaju analni sex.(vidis Aleksu sta ti predlaze..pravo pa na guzu.njemu je to vrh u sexu.i o tome masta..lako ga je zadovoljiti)..sve preko toga je ostvarenje njihovih mastanja..i ako im doticna ostvari bar neku fantaziju..ah ah ah..jbt..kakva tema za zajebavanje forumaskog naroda..ako nemas to u sebi..niko ti savetom nece pomoci..to treba osecati i voleti da bi pruzio.

cccc....zaboravljaš glavnu stvar..."nezaborav" bilo čega se ne planira...i uopšte nije važno šta bi se dopalo muškarcima na ovom forumu....:)

Muskarci su jednostavni po tom pitanju..dovoljno je da vide obrijanu ili da imaju analni sex.(vidis Aleksu sta ti predlaze..pravo pa na guzu.njemu je to vrh u sexu.i o tome masta..lako ga je zadovoljiti)..sve preko toga je ostvarenje njihovih mastanja..i ako im doticna ostvari bar neku fantaziju..ah ah ah..jbt..kakva tema za zajebavanje forumaskog naroda..ako nemas to u sebi..niko ti savetom nece pomoci..to treba osecati i voleti da bi pruzio.

Priznajem kucko(lep osecaj nazvati zenu kuckom a da ne mzoe da se naljuti)
Meni ne trebaju stipaljke, igle, svece, bicevi…
Sasvim sam zadovoljan ako na raspolaganje dobijem celo zensko telo..
Zdrav muskarac..jbg
Verujem da oni kojima se ne dize ili zene koje vuku ka frigidnoj strani imaju potrebu da pisaju i kenjaju jedno po drugom, gaze se stiklama i bicuju.
Meni je kao sto rekoh sasvim dovoljna guza, vagina i sisa ;)
I da, presrecan sam sto je tako ;)

Priznajem kucko(lep osecaj nazvati zenu kuckom a da ne mzoe da se naljuti)
Meni ne trebaju stipaljke, igle, svece, bicevi…
Sasvim sam zadovoljan ako na raspolaganje dobijem celo zensko telo..
Zdrav muskarac..jbg
Verujem da oni kojima se ne dize ili zene koje vuku ka frigidnoj strani imaju potrebu da pisaju i kenjaju jedno po drugom, gaze se stiklama i bicuju.
Meni je kao sto rekoh sasvim dovoljna guza, vagina i sisa ;)
I da, presrecan sam sto je tako ;)

Pa kazem ja ..muskarci su jednostavni za rukovanje..i opusteno Aleksa ...ali ..za dobar sex..nisu potrebna pisanja, gazenja i bicevanja.. Fantazirassssss.....eto vidis kako lep osecaj reci zeni ..kucko..svojoj ne smes....a meni smesno..zato bez brige..volim kada mi muskarac kaze da sam kucka..:-D

Back