- Poruka
- 18.758
jesi sigurna da nije gej m?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Ne djeluje mi tako.jesi sigurna da nije gej m?
Ne znam. Ne djeluje mi tako.
Dugo vremena sve pratim, provjeravam, covjek radi i ide kuci i kod kuce jos radi.
Ne znam. Ma i ne zanima me.
Radi za jednu veliku stranu kompaniju. Ima puno prostora da napreduje i on samo to vidi.
sta da ti kazem,
shvatice kada te izgubi.
Ko ti je kriv sto ti Bog nije dao pickicu..em ti taku ravnopravnost, žensko problem nehebice reši za 5 minuta kad želi, a mi ........džaba ti želja
![]()

Ko ti je kriv sto ti Bog nije dao pickicu..
Surovo ali je realnost..![]()
A ma zeno! Ne mogu vise da mu pricam! Osim toga, on na godisnji ide kad ga prisile, jer mora po zakonu da ga iskoristi. Svake godine do mora idem sa prijateljicama, jer on je na odmoru u nedoba.
Samo vidi posao, poziciju, status i novac. Sita sam.
. sve je to od osobe do osobe..Kakve ja koristi imam od nje?
Sve vam to na isto dodje. Prije muskarci nadju neku opusteniju, nego mi zene nekog diskretnijeg.
ијаоооо женооо па ти си глооопа , али много ..
1. сваке године идеш на море
2. муж ради по цео дан , што автоматски значи да имаш цео дан за себе
3. паре ти нису проблем а ни њему .
И сад теби то проблем што човек ради цео дан ........па ебему миша пребаци се у другу димензију ......Замисли да ти само код њега радиш и направиш цео нов живот на основу времена који имаш .
Колико жена би волеле да имају такве код куће , који их не чачка , нема га цео дан код куће и пушта те саму на море ......ма бре да певају а не да цмиздре , по цео дан .
Дакле план је да ти код њега радиш и ништа више а себи организујеш живот

Da. Cista situacija za razvod.

Volim ga kao prijatelja. Muskarca u njemu nisam vidjela dugo. Doveo me do ruba... ja tako zivjeti necu.
Vise se ne bi udala, nema sanse. Samo sirovo.
- - - - - - - - - -
Odjavljujem se sa teme. Hvala. Pozdrav.
Ako si sigurna da te ne vara i da nije gej, problem je jedino koliko ga voliš, tj da li tvoja ljubav može prevazići nedostatak njegove strasti. Upitaj se šta više želiš, ljubav bez strastvenog seksa (trenutno, možda se vrati, reče da ste na početku imali) ili sirovu hebačinu bez ljubavi, što van braka možeš naći, iako i to nije garantovano, za to treba puno sreće, vidiš da ovi današnji muškarci sve šonjo do šonje.
A ovaj tvoj, hebi ga, kakav je takav je, bar je iskren. Retkost.![]()
Da. Bas sam glupa. Kako se nisam sjetila ranije, pa sve mi zene se udamo da bi nas muz ignorisao, a mi mogle imati zivot sa strane. Jao mene.

što ja ne nađem tak'u jednu da me ignoriše makar pola dana ......ala bi' se ja nauživo 
a da ti malo ne preteruješ , mislim , možda je sve u redu samo bi ti htela ko zna šta .....
što ja ne nađem tak'u jednu da me ignoriše makar pola dana ......ala bi' se ja nauživo
![]()
Pogodio si. Ja nezasitna zderacica, a tebi zelim neku da te ne dozivljava...
nisam mislio na nezasitnu žderačicu ili ninfomanku , što se kaže u mom selu .......nego ono ljudi se prangijaju na početku ali to polako bledi . Nemam pojma , tebi to niko nije verovatno rekao da život ima neki tok .....ono ožene se udaju se , dobiju decu i počnu da liče jedni na druge i počnu se voleti kao brat i sestra ......to je život . I ja sam prangijo u parku na -5 po zimi pa ništa .....sada me nemož naterati ni na + 25 .
ebiga ako hoćeš da ti bude svaki dan kao na početku ......nema ti druge nego da menjaš partnere svaki par meseci .
Sve u svemu ti misliš da si dobra mačka i nije ti jasno što taj tvoj ne naskače svaki dan ....a on možda misli da ti imaš nekih velikih prohteva i mora da radi od jutra do mraka da ti to obezbedi i onda jadnik ne može da prca ....... sa druge strane da on počne da naskače svaki dan i da počne manje da radi , ti bi se onda pojavila u nekoj drugoj temi i jaukala k'o ranjenik da ti muž ne obezbeđuje da ideš na more .....
Zabavan si...
Razumijem, sve. Karamo se medeni mjesec, a onda draga snadji se.
Dvije godine sam u braku. Njemu je 30. O cemu pricas. Da je kako treba, s mene bi silazio samo da ode zaraditi para.
. Eh.. sretnice li.
pa i nije , to su duboko nesretne osobe koje svoju sreću traže u nekim nevažnim / bar većini / stvarima . Nikom ne poželeti .......ja sam samo jednostavno rekao da fizički ni psihički više ne mogu da držim taj ritam .....junački sam priznao i završio stvar .
Ti imaš situaciju gde sve imaš osim jedne stvari .......negde u glavi imaš fleš da si dobra riba i da te treba samo jebati i ništa više .......vidi , ja znam dosta dobrih riba kojima ne pada na pamet da ih neko ebe po ceo dan pošto ima i drugih stvari u životu . Opet niko ti ne može reći bilo šta jer nije u tvojoj koži ....... ta srećnica , kako ti kažeš je imala običaj da kaže ......ja ne razumem ove žene , kažu bole je glava , pa ne boli je pi-čka da ne može da se ebe .......e kad se to razume onda se sve razume