neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod kojeg doktora?
Za gornju glavu ili za donju?

Trebalo bi negdje okaciti na forumu preporuku : Prije nego sto pitate nas da vam pomognemo u vasem problemu, bilo bi dobro da prvo o istom razgovarate sa osobom koja je vezana za vas problem.

Cini mi se da je upravo s tobom taj slucaj, mislim da mu nisi dovoljno dobro naglasila koliko te to muci ... bilo bi dobro da prvo to uradis, pa onda dodji na konsultacije :D

Svako ima neki svoj limit, ti najbolje znaš svoj. Realno, ako tražiš potvrdu da je to dovoljno dug period da nadjes nekog sa strane većina će reći da jeste. Odmeri šta dobijaš a šta gubiš, pričaj sa čovekom makar još jednom pa ako baš ne ide ili
I se raziđite ili nađi pouzdanog jebaca (mada je to uvek rizik)

Godinu dana ga razumijem, ne znam koliko jos mogu, a ne znam ni sta vise da radim.
A on vec ima "idealan" posao. Voli to sta radi, gradi karijeru, a ja ludim.

Izgledam dobro, lijepa sam, vatrena, treniram, njegovana, drzim do sebe...
Od kako se ozenili, on ko da je sav posao obavio, da pare da trosim, udjeli koji kompliment i to je to.
Cak sam pomislila da je gej...
Ali ima reakcija, samo sto mu je mrsko i stalno je umoran...

Izvini ali mislim da si ti jedna retka,izumrla vrsta zene....
Sad ozbiljno,ja radim po 3-4-5 meseci bez ijednog slobodnog dana,12-16 sati dnevno.Nekad je sedenje za kompom i dokumentima,nekad svaki minut fizikalija,zavisi od dana.Ali ni jednom do sada se nisam okrenuo ledjima devojci i rekao umoran sam,a i obicno sam ja inicijator seksa.Meni je to opustanje,zadovoljstvo,i nema umora koji bi me sprecio.
Iskreno,sa muske tacke gledista,bojim se da on ima nesto sto krije od tebe,nemoguce da reaguje ali ga mrzi,pa makar i kao sto nas narod kaze "poza umornog kosaca" (gde je zena gore i sve radi sama).

Njega za gornju a ti se snadji

:ok:

- - - - - - - - - -

oziveo sam temu a onda sam se pokajao
to je kao kad te ujede komarac pa se ceses i napravi se krasta
vi ste krasta ove teme

more komarac, krasta predstavlja zarastanje, izlečenje i ja pristajem da budem krasta ako je češano žensko telo :mrgreen:
ako si se češao po dupetu nadji nekog drugog da ti bude krasta :rotf:

ne volim da delim savete ali moram da pitam sta ti prevara donosi dugorocno?
zasto lepo ne pricas sa njim i kazes da ti je to veliki problem. Ako se on drzi svoje price i nije ga briga za tvoje potrebe sta tebe drzi u tom braku?
mozes i probati na kvarnjaka da ga uvatis dok spava pa ces videti da li ima problema tipa ne dize mu se a muskost mu neda da prizna

Back