neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahahaha, dadada, kupila sam na sajmu knjiga knjigu o njoj, pocela da je citam iza ponoci pred spavanje i nisam je ispustila dok nije svanulo, inace sam veliki obozavalac starog Egipta i najlepse kraljice ikad, Nefertiti, ali Nefertari mi je posebno draga, pa je ovo jedna moj mali omaz njenoj sjajnoj licnosti :)

Oh, da, znas li da je Nefertari Ramzesu II poklonila nevinost u sedecoj pozi? Opasne su bile te Egipcanke.

Poslacu ti sandale iz hrama boginje Izide :heart: Naredicu Henutavi da ti ih da :cool:

Hahahaha, dadada, kupila sam na sajmu knjiga knjigu o njoj, pocela da je citam iza ponoci pred spavanje i nisam je ispustila dok nije svanulo, inace sam veliki obozavalac starog Egipta i najlepse kraljice ikad, Nefertiti, ali Nefertari mi je posebno draga, pa je ovo jedna moj mali omaz njenoj sjajnoj licnosti :)

Oh, da, znas li da je Nefertari Ramzesu II poklonila nevinost u sedecoj pozi? Opasne su bile te Egipcanke.

Poslacu ti sandale iz hrama boginje Izide :heart: Naredicu Henutavi da ti ih da :cool:

koji roman o njoj? bas nefertari
jao nisi valjda onu glupost istoriski potpuno nemogucu zove se bas nefertari a nastavak je prvog dela koji se zove nefertiti
aj nefertiti i ima neke veze sa istorijom al drugi nisam htela iz revolta da citam vredja mi inteligenciju :dash:

ako hoces istoriski roman vezan za egipat a da nije cisto lupetanje preporucujem kristijan zaka "ramzes" ili njegov isto "egipatski sudija" s tim sto je sudija meni manje interesantan ali je istoriski tacan stvarno se odigrala ta kradja koju opisuje i pisan je na osnovu spisa koji su nadjeni
kao i razmzes ali ramzes je vise za nase nezne zenske dusice :flert:
covek je egiptolog pa je ovo samo dodatni poso, tako da nema lupetanja gluposti
naravno da je u cilju odzavanja price koja dolikuje romanu dodavao neke stvari i sve to sto prati jedan istoriski roman ali je ipak istoriski potkovan

Poslednja izmena:

Back