neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam...al ja im ne verujem
mislim da redovno jebu, al se prave ludi

Sad i to redovno je sirok pojam..
Neko jednom godisnje,a ponekad i redje..
Neko skoro svaki dan...
Sve zavisi koliko covek moze da izdrzi,i koliko ima zelje za tim.
A i zavisi koliko izmisljaju,na jednoj temi ovde je bilo takvih hvaljenja da je to cudo jedno (3 razlicite devojka za dan,7 puta za noc.......)

http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1202947

Zabrinjavajuci trend: sve vise muskaraca ne zeli seks sa zenama

Svidja mi se ovaj revolt muskaraca i na koji nacin ga iskazuju, dakle ravnodusnoscu, odnosno potpunim odvikavanjem od zenama i gubljenjem zelje za muvanjem, seksom itd, a sve to zbog njihove bahatosti. Ako je ovo istina, prilicno sam iznenadjen. Da se ja pitam u clju ohrabrenja razocaranih muskaraca i nastavka njhove apstinencije i bojkota zena i fokusiranja na neke druge stvari dodelio bih im vestacku vaginu da imaju objekat na kojem ce zadovoljiti seksualni nagon koji je nepobitan.

ehh, ja sam umeo da vršim egzekucije bez da pisnem
kao singerica bre! :cool:
ebga, nema više tog samopouzdanja, xse se proredio i što reče ti
svaki put kao zec padnem na leđa i zaljubim se :rotf:

A posle ide odljubljivanje, i tu se utuca silno vreme, meni na nekoliko meseci intenzivne seksacine sledi par godina hladjenja, sto je katastrofalno, u toku tog praznog hoda propustim sve solidne prilike za mehanicki kres, jednostavno mi nije do toga. Ma naopak sam, totalno sam naopak.

:lol: E taj rad. :lol: Ja se vec odavno zezam, posto mi ova pauza bas, bas traje, da sam kao tempirana bomba, ako me privede neka tetka rizikuje da dospe u medije, ode gajba u vazduh ako se ja aktiviram, najbolje resenje bi bila neka autdor varijanta, samo da zaprasti po nebu, kao vatromet. :lol:

Back