neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
red je bio cekam vec dve strane u nazad
fala, izvolte
![]()
i ja cu sutra, moj muzic je odlucio da se vrne kuci sutra iako je danas otisao.....
.....uh, volim preduzimljive muskarce.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
red je bio cekam vec dve strane u nazad
fala, izvolte
![]()
i ja cu sutra, moj muzic je odlucio da se vrne kuci sutra iako je danas otisao.....
.....uh, volim preduzimljive muskarce.....a jjebi ga zivot![]()
))i ja cu sutra, moj muzic je odlucio da se vrne kuci sutra iako je danas otisao.....
.....uh, volim preduzimljive muskarce.....
ne da mi se redovnog sexa, pa ne da.....sudba je da umrem na neyebici.....))

e znam da lasta ima mesecne karte i imas neki popust naravno, a pretpostavljam sve vece kuce da imaju, jel probo tako, pa da onda svaki dan dolazi
osim ako je bas daleko
....missim, nije ni meni ali ja sam ipak kuci i imam komociju i preko nedelje ne zivim kao student....ma ne vredi jer radi u smenama, morao da nadje stan....i bas bio u krizi prosli vikend, nije mu lako....missim, nije ni meni ali ja sam ipak kuci i imam komociju i preko nedelje ne zivim kao student....
auu bem mu misa
jel ima sanse da promeni poso, il barem da trazi da menja smene nedeljno recimo
ma snalazimo se....a posao mu je fantastican....pre cu ja ostaviti moj i preseliti se nego da on ostavlja svoj, ako bude primljen za stalno....ma razni planovi, svasta nesto, ali mi se volimo i to je jedino vazno....
Imam utisak kad da imam već sto godina...![]()
![]()

Drma, a? E muko moja.... Meni će uskoro u mrtav četnik da izgleda zavodljivo![]()

ne ide.. ide lepo vreme![]()

a jes zaebata ta zima kad si u neyebici ..... nekako vreme za ususkavanje ........

Јес...
Па лежиш под покривачима, оно топло, а таман би било лепо да је још топлије...
Мада, мени је такво и лето било...
Ја сам у томе вероватно шампион на овој теми...

Наравно...u cemu u broju pokrivaca ili losoj cirkulaciji pa bi stalno da ti je toplije![]()
haha meni se više ne spava, a vi neebičari.. kako te?![]()

isto ko i ti ne spava nam se
a ti sto ne yebes nesto![]()

neće to mene. pre ja pobegnem![]()

))).....bas su bili uspavljujuci