T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Nije nema kad
nego nema gde
nego nema gde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nema kad
nego nema gde
pazi, slushaj, gledaj, da ti kazzem neshto...
pa dobro eto
onda nema kad
na isto mu dodje
mudodje
FRRRRRR!Gusteru,tek ce da zagoris.Ja sam u vojsci^prvi i jedini put imao "mokre snove",tek te ceka muka,mada ni vojska nije sto je nekad bila.А у п*чку материну нисам ни отишо у војску а већ сам загорео ... страшно ...
niko ne mora da mi placa bilo shta. nizak je datum, ima se para. ja to samo zbog sebe...Ej bre!
Ko te placa da me miniras?
Grrrrrrrr!
Nemo ti dodjem tamo, grrrrrrrrr!
Е ортаци ми с тим дупе померају 8)FRRRRRR!Gusteru,
Нема више фазана, сад су само гуштери и џомбе. Фазани су били док је војска била 9 месеци и то постајеш после три (дакле кад дође прва следећа класа)U moje vreme, mladi vojnici se nisu zvali samo gushteri.
Nas su zvali: fazani
Mozda tako zovu mlade vojnike u PVO?
Kako ponizavajuce
A sto su onda nas zvali fazani kad smo sluzili 12 meseci?
Anyway, JNA je bila zakon.
Немам појма, у војсци и онако нема логике ...A sto su onda nas zvali fazani kad smo sluzili 12 meseci?
Не разумем ...Vaspicu, a sta bi sa onim? Evo ja se vracam za nedelju dana...
Ma nisam ja rekao da su losi,bilo je kao stvarno,nego moras da menjas gace u sred noci,jos smo bili na terenu u nekom pickovcu,nema svetla...@nikola...shtagod
mokri snovi su super.
mislim, kontam da je momcima nezgodno kad ustanu ulepljeni, ali meni su totalno super.![]()
Не разумем ...
niko ne mora da mi placa bilo shta. nizak je datum, ima se para. ja to samo zbog sebe...![]()
објаснићу ти на ппSta ne razumes? Mislila sam posto ides u vojsku, tvoji planovi se menjaju, pa te pitam sta je bilo sa tim. Ali, nebitno..
Кукамоsta radite vi na ovoj temi,ne razumem?
ccc ne mogu ni da se shalim..heh da ucinimo uslugu jedno drugom?![]()
![]()
![]()