DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Mumi:
nije opa nego se baci na veselu vidiš da ima 24 dana kako nije ništa hmhmhm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mumi:
inspirion:davno je to bilo kad sam bio u takvoj situaciji.
nije opa nego se baci na veselu vidiš da ima 24 dana kako nije ništa hmhmhm

Vesela_zena_beogradska:hahaha, pa to sam ja ushla u neku letargichnu fazu i kuliram, dok ih nekolicina obigrava kao maca oko misha i svaki dan ochekuju da prihvatim susret, a to se iz dana u dan ne deshava. Nekako mi nisu dovoljno ubedljive lichnosti i intrigantni. Naici ce vec neko ko ce vishe da me zagolica.

Vesela_zena_beogradska:hahaha, pa to sam ja ushla u neku letargichnu fazu i kuliram, dok ih nekolicina obigrava kao maca oko misha i svaki dan ochekuju da prihvatim susret, a to se iz dana u dan ne deshava. Nekako mi nisu dovoljno ubedljive lichnosti i intrigantni. Naici ce vec neko ko ce vishe da me zagolica.
sinnkе:Sve cvecare u ovom gradu su tipovi ispraznili i svaki cvet je otisao na tvoju adresu, a ti samo cupas latice i govoris voli me ne voli me, a oni se nadaju siromaci koji ce biti izabran.
Sve cvecare u ovom gradu su tipovi ispraznili i svaki cvet je otisao na tvoju adresu, a ti samo cupas latice i govoris voli me ne voli me, a oni se nadaju siromaci koji ce biti izabran.

ih..kako vreme letiVesela_zena_beogradska:24 dana

Eva Braun:ne znam......
vidis da se dogovaramo! :-P
Mumi:PA sta onda radite na nejebici??
prosek chega?JelaZrela:Kako u staroj vezi popraviti prosek?
Warden_Assasin:U koliko ponuda pljushti... srecnice![]()
Zex:Udarila neyebitza, bez upozorenja, mucki i na kvarno.
Mora se trazi nesto za stalno![]()