New Zealand

miguel81

Početnik
Poruka
12
Pozdrav svima

Molim vas da mi neko kaze kakve su sanse da dodjem na Novi Zeland ako mi poslodavac posalje ponudu za posao.Ja sam bio u Engleskoj 10 godina i tamo sam vozio autobus gradski za firmu Stagecoach i imam clean driving record i preporuku od poslodavca i jos nekih firmi.
Znam Engleski odlicno i imam iskustva u voznji na levoj strani,znam da mogu da pretrazim internet i saznam s njihovog sajta vise.Ali ako ima neko ko je vec tamo nek mi da svoje misljenje.
Samo da napomenem da nemam Engleski pasos,tamo sam bio na azilu svo vreme i radio placao poreze i nisam hapsen itd.
Hvala na svakom ozbiljnom odgovoru...
:)

све ,ораш да провериш прво на Shortage List

али ако нађеш неког ко хоће да те запосли, нема проблема
мада тај посао - мислим није на Shortage List, па самим тим незнам дали може да буде издавање радне визе по убрзаном поступку, али вреди се потрудити свакако, нарочито пошто ти енглески није проблем

пиши ми на ПП ако имаш питањца

Koliko sam tamo pročitao, u NZ nema bez poslodavca, je li tako? Pametno. Nema dva zeca tri zeca.
Tako da, kad bi imao tu sitnicu, mogao bi kuda hoćeš.

Da ne bih otvarala novu temu imam par pitanja u vezi odlaska u NZ
Pre svega interesuje me jeli neko upoznat sa time da oba bracna druga moraju da polazu engleski a ne samo nosilac prilikom konkurisanja? To su valjda uveli od skora, informacija je sa NZ od rodjaka ali nije potvrdjena.
Zanima me dalje da li dobijam neke dodatne bodove posto imam rodjake na NZ koji ce naravno pomoci u svakom pogledu da bi ja i suprug otisli?
I na kraju me interesuje da li moj suprug ( koji je zavrsio Pravni u BG ) moze na bilo koji nacin da tu diplomu iskoristi i polazi neke razlike u NZ i dobije bar neko priznanje tamo? Naravno da smo svesni da on tamo ne moze da radi u sudstvu ili advokaturi ali cisto radi nalazenja nekog boljeg posla koji je bolje placen.

рођак ништа не вреди, само прво колено

оба полажу енглески, стим што носилац мора да има мин 6.5 зависно од струке / други мора мин 5, независно од струке

све око стручне спреме на www.nzqa.govt.nz

Back