New Yorker

wild_child

Elita
Poruka
18.483
Upravo, to i ja volim. Kad možeš da gledaš pojedinačne komade odeće...Imaju na Fejsbuku svoju stanu pa se tu nađe slika ali nije to to svejedno.
A ja se zalepila za jednu majičicu tamo pa hoću drugaricama da pokažem kad ono trt, nema kataloga :lol: Sajt im je užas

Waterfall

Buduća legenda
Poruka
39.418
Identicno mislim..
i ja nekad nadjem na FB ali nije to to.
Volim kad je nesto pregledno, kao u online shop-u. Nekad ti u radnji moze nesto i promaci
a online ipak teze.

Jesi gledala na FB, mozda ima ta majicica?
kad smo vec kod njih, nisam bila skoro..sta ima zanimljivo? :)

wild_child

Elita
Poruka
18.483
Gledala, nema je :( A što je najgore ne mogu ni da se setim koja je marka bila. Nešto mislim da nije ni Amisu ni Fishbone al da me ubiješ...
No svejedno, skupila sam pare ( uz malu pozajmicu) pa idem u subotu da je kupim:) 1700 je, možda sam trebala da čekam neko sniženje al neću da rizikujem pošto se L i XL uvek prve rasprodaju...
Ima simpatičnih stvarčica mada ja sad kad sam bila pre NG nije bilo baš nekih sniženja. Ali bilo je jako lepih pamučnih majičica kratkih rukava ( bile su tipa od 300-500) a stvarno su delovale kvalitetno ( sa printom i bez). I jednobojnih, dugi rukav ima lepih i kreću se od 800 - 1000.
Sad je većmom sve bilo u Novogodišnjem fazončiću, šljašteće i šljokičavo.
Videću sad u subotu i Njujorker i C&A pa ti javljam šta ima novo:D

Waterfall

Buduća legenda
Poruka
39.418
Hvala na izvestaju, wild :)

Ja se razmisljam da odem u Ziru, posto mi je tamo najblizi NY, bar zbog tih pamucnih majica..
a i ja nosim L, XL (mada mi se cini da su u NY te velicine malo vece nego inace..:think:)