New Metallica album

Ovo ce izgleda biti jedan od onih albuma koje ili obozavas ili mrzis, ako je suditi po strucnim recenzijama

2q1tl3r.jpg

Evo npr. Total Guitar mu daje jednu zvezdicu od 10, onda The Quietus "extremely negative", a neki drugi daju 4 ili cak svih 5 zvezdica od 5.

Pa bilo je... ali ipak, kad se pomene Metallica ja se setim starih dobrih thrash&heavy
rasturanja..:cool:

Normalno>Ali znas kako ja ne volim bendove koji furaju isti fazon 20 godina,postane ti dosadno,oni su menjali misleci da ce naici na pozitivne reakcije,ali ocigledno kod nekih to nije slucaj.Meni svidjaju svi albumi sem St Anger i ovaj Lulu(LOL) album,ali tu je vise kriv ovaj Lu rid nego oni.

Normalno>Ali znas kako ja ne volim bendove koji furaju isti fazon 20 godina,postane ti dosadno,oni su menjali misleci da ce naici na pozitivne reakcije,ali ocigledno kod nekih to nije slucaj.Meni svidjaju svi albumi sem St Anger i ovaj Lulu(LOL) album,ali tu je vise kriv ovaj Lu rid nego oni.
Lu rid jeste kriv (pre svega zbog pevanja koje se kosi sa muzikom) ,ali su i oni...ne mogu takvi muzičari tek tako da omanu kao da su početnici,pa da snime ovu strahotu..a to nam govori samo jedno: da njih žestoko svrbi **** za nas fanove.
Za novi fazon se slažem ,ali jedno je praviti muziku, a drugo praviti biznis...
Najbolje je da ignorišem ovo izdanje i da čekam ono iduće godine.

Lu rid jeste kriv (pre svega zbog pevanja koje se kosi sa muzikom) ,ali su i oni...ne mogu takvi muzičari tek tako da omanu kao da su početnici,pa da snime ovu strahotu..a to nam govori samo jedno: da njih žestoko svrbi **** za nas fanove.
Za novi fazon se slažem ,ali jedno je praviti muziku, a drugo praviti biznis...
Najbolje je da ignorišem ovo izdanje i da čekam ono iduće godine.

pa brate lu rid je legenda,i oni su izgleda hteli bas da snime album s njim,ali ja kad sam ovo cuo,prvo sto sam pomislio jesta da ili lu rid ima rak i da mu je poslednja zelja u ovozemaljskom zivotu da snimi album sa slavnom metalikom,ili su ga svi drrkali na kaucu dok je lars urlih snimao rida kako peva pri snosaju.

De, bez preterivanja, nema hitova od Black Albuma... :roll:

Ovo je zaslužilo Black Album, duge gitare i još duži glas...
Da ne spominjem The Memory Remains i Unforgiven II sa Re-Load...
OK i ja volim ovu pesmu i ostale..ali to su samo neke pesama( hitovi ),dok su u starijim albumima skoro sve pesme (na albumu) bile hitovi..
Mnogima se svidja taj noviji zvuk (i ja te peme slušam sa uživanjem) ali ipak....
Ma ja sam samo okoreli thrasher:D

Poslednja izmena:

Back