- Poruka
- 403
Драго ми је да неко прати њихов рад - већину оних које су политички активне, треба похватати вође, испитати, а организације растурити...
А шта мислиш да се њиховим вођама(вођицама ???) по старом српском обичају утера истина? Мислим, пошто им је лакше утерати у дупе него у главу...Angelico_Payne:Драго ми је да неко прати њихов рад - већину оних које су политички активне, треба похватати вође, испитати, а организације растурити...
Одличан рецепт! Па, где су те наше миле бакице...Начуо сам да су се скоро окупиле, све са Весном Пешић, она је експерт за све проблеме (ваљда Мехикоси нису скапирали "рецепт"), сад ће она зајахати на челу колоне...Пете, наравно. :wink:Duh Sekire:Ма ја, треба неко да из њих зло истера, и да им добро утера![]()
Mladi gospodine,hmMarkelja:Da, domaci izdajnici, svi oni su postavljali lokatore po Srbiji
Posao za koji ste iskazali interesovanjeMarkelja:Nemam sta da se ubacujem, ovo je forum tako da da mogu da odgovorim na koju hocu temu. A sad ko me placa? Ministarstvo za obrazovanje i sport. A sto se tice teske duznosti nimalo nije teska, uvek mi je zadovoljstvo diskutovati sa vama.
Mladi gospodine moj rechnik je moja stvarMarkelja:Vi kao ambasador morate imati lepsi recnik. Nadao sam se da mozemo normalno diskutovati ali evidentno da za to ne postoji dobra volja