nevinost...

zvezdica**:
Hvala na odgovorima. :)
Ja itekako imam zelju da spavam sa nekim (nema sanse da se zamonasim :D), verujem da cu ga naci kad tad. Ali ne zelim sada da odmah ulecem prvom koji naidje u krevet.
Do sada se nijednom nisam zaljubila u zivotu. Verujte mi nije do toga da sada samo sedim i cekam princa. Znam da princevi ne postoje. Izlazim, provodim se, volim da flertujem. Ali do sada sam nailazila samo na kretene. Znaci samo sticajem okolnosti jos uvek nisam spavala nisakim.

Da li si se ljubila nekada sa nekim deckom?!? Mislim jezik i sve ostalo? :roll: Izvini sto sam ovako neposredan, zanima me da li je ljubav samo preduslov za seks ili za sve uopste?

Hmm, ja cu se ovaj put osvrnuti na jedan detalj iz tvog izlaganja...
Kazes da si uvijek nalijetala na kretene...
Ne zelim da impliciram ovo ili ono, ali ipak mozda bi mogla na tren da stanes i zamislis se zasto privlacis takve muskarce... Mozda nesvjesno muskarcima u svojoj okolini saljes pogresne signale...???
Jer, pored kretena, na ovom svijetu mnogo je i muskaraca vrijednih paznje i ljubavi...

zvezdica**:
Naravno da sam se ljubila sa nekim deckom. Sa vise njih ustvari. A sto se tice poljubca sa jezikom, takav je i najbolji. Takvu vrstu zabave mogu sa nekim koji mi se samo dopada, naravno. Uvek bude i nesto vise. Tu ne trazim iskrenu ljubav. ALi za seks, tu vec trazim malo vise od obicnog dopadanja.

Hmm... zanimljivo, vidis.. ja se nikada nisam ljubio sa nekom devojkom a da pritom nisam imao sa njom seks.. :roll: nekako te dve stvari mi ne idu odvojeno.. kada volim onda radim sa njom sve, kada ne volim onda nista, SIKTER!!! :D Da li si gledala "Lepu zenu" pa ima ona zanimljivost da se ona nikada "dok radi" ne ljubi sa klijentima.. vidis, za nju je poljubac mnogo intimniji od samoga seksa, a kod tebe je obrnuto... sad, ko tu gresi? :wink: Po meni to ti je isto, ne pravim izmedju toga neku vecu razliku, osim sto od jedne moze da se zatrudni.. :wink: mislim da je to ujedno i najveci razlog zasto nisi imala seks do sada, iz cistog straha... mozda to nije samo pitanje ljubavi vec poverenja.. da imas potpuno poverenje u svog decka i da znas da neces zatrudneti, da li bi onda spavala sa njim cak i ako ga ne volis? :wink: Ne znam da li je potrebno da ti napominjem da je seks jedna divna, prelepa stvar? :P

zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
uuu,jeste,bre....desetak puta mi se desilo da naletim na tebe...i bas sam zbog te nevinosti sam sebe odusevljavao kako umem da budem nezan i pazljiv...ali uzalud....uvek je problem bio to poverenje...i nikad mi nije bilo jasno zbog cega ja to nisam muskarac od poverenja...bez zezanja,bas svi kazu da sam covek od poverenja...svi osim drugih ti...sa jednom sam promenio troje cipela koliko smo dugo isli i pokusavao da steknem to poverenje...i nista...i onda sam skontao da problem nije u meni...ja sam bre normalan...problem je u tebi,bre...pusti te price da prvi put mora da bude divno i bajno i sa sve covekom koga volis...svaki sledeci put je bolji...evo pitaj ove iskusne devojcice po forumu ako meni ne verujes...ili nemas poverenja...jel izadjes ponekad iz kuce kad je oblacno,a da ne poneses kisobran?..a?...cisto sumljam....

Svi mi nosimo neke strahove u nama. Naravno da mladji, neiskusniji, neupuceniji imaju vece strahove. Ti strahovi se jednostavno MORAJU prevazici.

Mani price o pravom ili ti princu na belom konju, kako to neki interpretiraju. Nadji normalnog i ne filozofiraj previse jer ce otici od tebe.

Nisi za psihijatra, cak sta vise tvoj slucaj je klasican, tipican za nevinu devojku. Samo si ti malo otegla tu nevinost vise nego uobicajeno.

Sve najbolje u 2005-oj. :lol:

Pazi ovako, nisi ti ni luda ni glupa vec je tvoj jedini problem sto jos verujes u deda mraza. Danas neces naci princa na belom konju, jer je danas i princ previse konj ne treba ti jos jedan. Ali opet time sto trazis "pravog" uskratila si sebi uzivanje u sexu a godine lete li lete...

Hmmm pa sad zvezdice...Ja sam drugacija od mnogih devojaka u mojoj okolini... ovde u beogradu. Nemogu ti reci sta treba da uradis-niko to nemoze--niti ima pravo. Moje iskustvo i misljenje...Pozelela sam da izgubim nevinost i to sam uradila u 19-toj.Nikad nisam povezivala ljubav i sex. Zao mi je ali nisam nikad vodila ljubav jos...I mislim da ti to cekas...rekli su mi da je to totalno drugacije iskustvo od sexa. Nadam se znas da dosta ljudi ne zna razliku...sta je sex a sta je vodjenje ljubavi. Za ljubav je potrebno vreme...ali isto tako mislim da veza moze da bude divna i psihicka kompatibilnost idealna ali sex...katastrofalan! Znas kako kazu losa komunikacija+ dobar sex= dobra veza...dobra komunikacija+los sex=losa veza...A to da li ce ti biti lepo sa nekim u krevetu...nemoze da se vidi van kreveta. Ni ja se jos nikad nisam zaljubila...ali bas zaljubila. Mozda na kratko ali to nije bilo ono pravo. I ja jos trazim pravu ljubav. Ali trudim se da je nadjem ...a cini mi se da je ti ne trazis na pravi nacin. Mislim da bi trebalo da porazgovaras sa psihologom a ne psihijatrom. Tvoja ocekivanja ocigledno nisu realna. A kada shvatis da su ne realna bice ili kasno ili ces biti uzasno povredjena. Ali kao sto sam rekla...proceni sama. To sto ti kazem da popricas ne znaci da te smatram ludom.

A kako to da sa svojih 24 godine nisi naisla na nekog ko ne zavredjuje tvoje poverenje.Kako to da su bas svi kreteni?Po cemu su to bili kreteni, sta su konkretno uradili da bi zaluzili taj epitet?Mozda ljudi jednostavno nisu zeleli da se daju onoliko koliko si ti zelela ali iz tvoje price ja zakljucujem da se ni ti nisi preterano davala ni fizicki a ni emotivno...pa zasto bi onda oni...
Ja bih se na tvom mestu ipak zapitala da li je problem u drugima ili u meni samoj.
I nije mi jasno da neko okaci temu "nevina sam, imam 24, sta vi mislite o tome" i time izmedju redova pokaze da to dozivljava kao proglem, a da zatim taj problem eksplicitno negira.
Ono sto me jos zanima je koliko ti je trajala najduza veza?
Pozdrav.

zvezdica**:
100jan:
znaci do sada nikog od njih nisi volela pa zato nisi ni htela da ulazis u tu vrstu odnosa.

upravo tako. osetila sam fizicku atrakciju, ali nikada i ljubav. Sto i dalje ne znaci da cekam da se ludo zaljubim u nekog da bih mogla sa njim da spavam. Samo zelim nekog za koga znam da me postuje.
Sta za tebe znaci da te postuje? Da li si se ikad zapitala da mozda nije problem u tebi a ne u njima. Nije da branim muski rod, ali ipak zapitaj se.Mozda si ti zahtevna ili nisi znala da cenis to sto su ti oni pruzali. Razmisli

zvezdica**:
100jan:
znaci do sada nikog od njih nisi volela pa zato nisi ni htela da ulazis u tu vrstu odnosa.

upravo tako. osetila sam fizicku atrakciju, ali nikada i ljubav. Sto i dalje ne znaci da cekam da se ludo zaljubim u nekog da bih mogla sa njim da spavam. Samo zelim nekog za koga znam da me postuje.
Ma mislim da ti samo previse ocekujes od toga , seti se kako je kroz to prosao Bane bumbar u "Grlom u jagode" Mislio je da je to kao da slece svemirski brod i kad mu se desilo jednostavno "pufff" 8)

Nisi svesna koje ces tek probleme imati!Taj pravi mozda se pojavi nekad a mozda nikad?!Uostalom sta znaci pravi?To ne znas dok sa nekim ne provedes dosta vremena!Ok i da naidje taj sto ce te privuci toliko da to uradis s njim,bices mu smesna,jer sve krece od toga, a on sigurnio ne zeli taj teret da ponese,ne zato sto ce misliti da ti nisi toga vredna,nego u njegovoj glavi bice ono,ova hoce brak ili nesto mnogo ozbiljno,nisam ja od tih i cao!E sada ces reci pa on i nije mene vredan kada je takav!E tu gresis ,mozda bi bas on bio covek tvog zivota,ali mu nisi dala priliku da se skapirate!To podhitno da "odradis" sa nekim finim deckom!Proci ce tako ,meseci ,godine upoznaces zrelog,kompletnog muskarca, a sta ce mu zena koja sa tim stvarima nije rascistila!Nevinost 'pravom' ama bas nista ne znaci!

sky20:
...time sto trazis "pravog" uskratila si sebi uzivanje u sexu a godine lete li lete...
E! Ovo je bitna stvar. Ne postoji taj razlog zbog koga ti treba da cekas idealnog da bi se kresnula. Mozes ti da budes vamo u prometu i da, ako oces, 50 godina trazis idealnog.
Realno kolko god ovde vladalo solidarno misljenje da 24 godine nije mnogo, ima vremena, da se to radi kad padne neka odluka i bla bla bla... ipak kasnis za nekom normalom.
Neznam tacno statisticki da kazem, ali sam stekao neki utisak da oni malo slobodnije prirode i liberalnijih shavtanja posao odrade oko 16. oni finiji zavrse rabotu do najkasnije 18-19!!! Posle toga se samo nizu godine iskustva... i uzivanja.
Ja sam tako, zbog slicne situacije iscekivanja, ko budala bio nekoliko godina na stand by-u! Pa, kad sam stao, okrenuo se i razmislio i na kraju shvatio (da, priznajem budala sam, udrite po meni slobodno necu se ljutiti), tek tad sam se pokrenuo iz mrtve tacke!
I nisu svi muskraci kreteni, neznam odkud ti to. Jednostavno statisticki i matematicki je nemoguce :) Nego ti il' si ih imala malo i pritom te terao maler ili se kreces u takvim krugovima.
A, da i godine lete li lete... to je problem, oko 30-te bi covek trebalo da gleda da se malo skrasi, pocne da razmislja o nekim drugim stvarima... A zamisli da ti nadjes svog princa u 35-oj? Pa kad ces da radis ono sto rade svezi parovi?

Ma devojko, opušteno. Po meni,devojka najviše vredi kada je nevina. I to je divno. Taj trenutak treba da ti bude poseban, kao što je meni bio :) . Imam dosta drugarica koje su to uradile sa dečkom koji im se samo sviđa, čisto da više ne bi bile nevine, a te ću jednostavno nazvati GLUPAČAMA! Tu ti nije bitno ni vreme, ni mesto, ni dužina trajanja veze. Jednostavno znaćeš da je to to. Ja ti čestitam, svaka čast. Imaš mozga i osećanja pre svega. Oni koji govore da prvi put nije ništa i bla, bla, nemaju pojma i pričaju tako zato što su svesne da je njihov prvi put bio njesra, jer su išle što pre da to završe ne bi li ispale ribe širokih shvatanja.I oni koji te pitaju da li te je blam što si nevina su ograničeni, i samo njihovo pitanje govori o njihovnoj nervnoj uravnoteženosti. Čekaj ako treba još 5 godina, samo da bi uradila to kako spada

Neda Bg:
Ma devojko, opušteno. Po meni,devojka najviše vredi kada je nevina. I to je divno. Taj trenutak treba da ti bude poseban, kao što je meni bio :) . Imam dosta drugarica koje su to uradile sa dečkom koji im se samo sviđa, čisto da više ne bi bile nevine, a te ću jednostavno nazvati GLUPAČAMA! Tu ti nije bitno ni vreme, ni mesto, ni dužina trajanja veze. Jednostavno znaćeš da je to to. Ja ti čestitam, svaka čast. Imaš mozga i osećanja pre svega. Oni koji govore da prvi put nije ništa i bla, bla, nemaju pojma i pričaju tako zato što su svesne da je njihov prvi put bio njesra, jer su išle što pre da to završe ne bi li ispale ribe širokih shvatanja.I oni koji te pitaju da li te je blam što si nevina su ograničeni, i samo njihovo pitanje govori o njihovnoj nervnoj uravnoteženosti. Čekaj ako treba još 5 godina, samo da bi uradila to kako spada

Еј, а по чему и коме то девојка највише вреди кад је невина? :shock:....И то у 24. кад више и није девојка него жена!

Mislim da sam nasao genijalno resenje za tebe.
Mislim da kod kuce imas spaiz(svi ga imamo).E sad stvar je u sledecem,otici tamo naci pivsku flasu,najbolje Jelen pivo ako je flasa puna :) , i izbegavaj MB pivo njihove flase imaju nesto veci grlic.Preporucujem ti da flasu dobro operes i dezinfikujes (da se nebi zarazila)
po mogucnosti operi je alkoholom.I eto ga tvoj problem je resen nadam se da dalje znas sama.Ukoliko postupis po mojim upustvima nema "zime" od zaraza,a ja jos nosam cuo da je neko zatrudneo na taj nacin....
P.S mozes probati i neku drugu flasu(neznam koliki ti je Fi) ako doguras do next-a javi.CAO!!!

cekaj znamo da je to nekad traumatichno to prvo iskustvo gledali smo filmove ono kao ona nema pojma on je ubedi turi on dahce ona gleda
e sad da li to moze da ostavi traga na nekima i ne ostavlja
a opet valjda ovi shto ne znaju da se ebu se ni ne javljaju ovde. ima li nekog da je napisao kako mrzi sex i kako mu je bilo odvratno nema a to ne znaci da takvi ljudi ne postoje

Back