nevinost...

DisMisaL:
Hellen, ne mogu a da ne primetim da dok ti i S_K_V_O i dalje maltretirate ljude na ovoj temi, iako je ona čini mi se zaključena, da raindog vadi iz naftalina sve prethodne teme o nevinosti. Hoćete li da shvatite da ne razmišljaju svi jednako i ne doživljavaju svi svoj život na isti način. Pošto ste tako zločeste, poželeću vam da vam svi budući muškarci u vašim životima budu i ostanu nevini :twisted: Pozz

Ja sam se sa teme povukla kada je po mom misljenju konkludentnom radnjom zakljucena od strane autora,da si pazljivije pratio temu mozda bi i primetio.To sto me nije bilo dve strane posle zvezdicinog posta nije bilo slucajno.S obzirom na to da je posle izvesnog vremena postalo ocigledno da tema jos uvek nije okoncana,smatrala sam u redu da i dalje postujem.

Dalje,govori u svoje ime kada govoris o maltretiranju.

Trece, ja vrlo dobro shvatam da ljudi ne razmisljaju isto i ne dozivljavaju zivot na isti nacin, mislim da su moji postovi bili umereniji od postova oponenata, i nikad mi nije namera da ubedjujem bilo koga u bilo sta, samo da iskazem svoj stav i da sprecim izvrtanje i zlonamerno tumacenje mog misljenja(cega je bilo dosta)-a odluke neka donosi svako sam za sebe...U krajnjoj liniji, meni je potpuno svejedno kako ce drugi da zive svoj zivot, sve dok osobe koje su meni bliske nisu u pitanju.Sto se mene tice ne smeta mi ni da neko umre nevin u 97.godini.Ja sam sa iskazivanjem svog misljenja na ovoj temi zavrsila,ono na sta se odnosio moj post je to da nekima koji postuju na ovoj temi nije mesto ovde, jer je sva verovatnoca da zaista imaju ~15 godina.Naravno, nije na meni da izdajem dozvole i da zabranjujem ista...pravila su takva da ovde moze da dodje i dete od 7 godina i napise svoje misljenje povodom ove teme...procitaj njen post na tinejdzerima, pa ces se mozda nehotice i sloziti sa mnom.

Cetvrto, ne bih o zlocestosti...koliko vidim ti meni zelis nesto lose a ne ja tebi niti bilo kome drugom...

Pozdrav i tebi!

zvezdica**:
Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?

znas kako, sa jedne strane te razumem, a sa druge ne :? zato sto poznajem par devojaka sa 22 godine koje su isto nevine sa istim razlozima kao ti.

E sad, kako to da su te u SVE momke razocarala i bila nesigurna :shock: Zasto?! Mozda je problem u tebi, previse ocekujes i trazis :!: A niko nije savrsen :!: Svi imamo svoje mane, a i cim nisi "sigurna" u momka, znaci da se niste bas ni dovoljno poznavali.

Obrati paznju na to da ne trazis dlaku u jajetu :!:

Takodje, devojke koje su u istoj situaciji kao i ti, imaju (previse) visoke kriterijume.
Zato Vas ne razumem :?

Da li ste svesne da :
1. "savrseni" decko ne postoji?!
2. Princ na belom konju nikada nece doci
3. Hans Kristijan Andersen je odavno umro !!

Cim to shvatite, to bolje po Vas, ne samo za nevinost , nego za ljubav uopste :!:

Nevinosti je lako otarasiti se, ali zivot bez truncice ljubavi moze biti jako dug i usamljenicki :!:

nesto sam primetio....na ovom forumu...najvise se digne frke oko nevinih devojcica....prvo oko one snezne ...pa sad oko zvezde.....yebala vas nevinost...bas me briga sto su nevine...bilo bi mi zao da imaju lepru...ili zuticu....valjda mora neko i nevin da bude....bas je to simpaticno...danas...kad ces pre da nadjes devojku sa tri sise nego nevinu...ne kazem da trazim nevinu...nego da je to valjda normalno...vise sam ja nenormalan nego one...ako nista drugo njima nikad ne padne na pamet da li su zakacile neku bolestinu..i da li ce kondom da izdrzi...i ako ne izdrzi da li ce da se pojavi neka fufa da mi kaze da je trudna...i tako nesto...slicno...sav sam se najezio...bas bih voleo da sam nevin...ponovo...

Sto se toliko opterecujes nevinoscu?Pa to jednom mora da se desi,imas i dovoljno godina za to.Relativno je to ko je prava osoba,bas moze da te razocara neko u koga verujes,ali da ti se desi i suprotno.
Zato ako nadjes decka koji ti se svidi,zaljubis se,otarasi se vise te nevinosti,vreme je.Posle vise nemas ovakvih nedoumica.Jeste da prvi put sigurno neces biti odusevljena,mozda ni drugi,treci,ali posle ce sve biti ok.Shvatices sta si propustila za sve ove godine !!1

Back