ja mislim da sam lepsa nego pre 5 godina...i nije mi gore sad...jedino sto mi je malo vid popustio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DisMisaL:Hellen, ne mogu a da ne primetim da dok ti i S_K_V_O i dalje maltretirate ljude na ovoj temi, iako je ona čini mi se zaključena, da raindog vadi iz naftalina sve prethodne teme o nevinosti. Hoćete li da shvatite da ne razmišljaju svi jednako i ne doživljavaju svi svoj život na isti način. Pošto ste tako zločeste, poželeću vam da vam svi budući muškarci u vašim životima budu i ostanu neviniPozz
jagodica:ja mislim da sam lepsa nego pre 5 godina...i nije mi gore sad...jedino sto mi je malo vid popustio![]()
zvezdica**:Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
slatko volim :)):pa da...ni ja ne kapiram zasto se da nas nevinost gleda
kao neka bolest :? pa svi smo to bili...nekad...
e,upravo TO! 8)Bad_Wolf:slatko volim :)):pa da...ni ja ne kapiram zasto se da nas nevinost gleda
kao neka bolest :? pa svi smo to bili...nekad...
Bolesna je drama oko nje (nevinosti)!