struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
taj "fenomen" je tradicija u arapskim zemljama, gde zena obavezna da udje nevina u brak,ali analno su vrlo aktivne. so...kad smo stigli sve da pokupimo sa raznih strana sto da ne i to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam davno na MTV Virgin Diary gde jedna Engleskinja opisuje kako je oralno zadovoljila ako se dobro secam preko 30 muskaraca ali je jos "nevina".
Cuo sam i dosta prica kod nas kako neke devojcice cuvaju ribicu kao da je od zlata ali zato rade oral a neke daju i guzu.
Sta vi mislite o ovom fenomenu?
Pa ako ima 25 uvek ce imati trip da je njegova zenica imala nekog sa 28, tj. vecim.
Čitao sam da po Napulju i Rimu ordiniraju prostitutke sa Sicilije koje rade samo oral i anal.
Onda se kad skupe lovu za miraz vrate u rodno selo i dobro udaju pošto se vode kao nevine!
A pričaju da su lovu zaradile radeći kao spremačice i sl.
De si sinkeGledao sam davno na MTV Virgin Diary gde jedna Engleskinja opisuje kako je oralno zadovoljila ako se dobro secam preko 30 muskaraca ali je jos "nevina".
Cuo sam i dosta prica kod nas kako neke devojcice cuvaju ribicu kao da je od zlata ali zato rade oral a neke daju i guzu.
Nisu se oni pokajale, nego hoce da namagarce neku budaletinu, koja je to i zasluzila.
Ja ne bih bacala pare na to, niti se maltretirala, ali mi je super sto takvi frajeri dobiju sto su trazili.![]()
Da vas pitam, jel vama cudno ili nenormalno da je momak sa 18 nevin? Da voli jednu devojku i ceka samo nju...
Da vas pitam, jel vama cudno ili nenormalno da je momak sa 18 nevin? Da voli jednu devojku i ceka samo nju...
a što ne bi bilo normalno, pusti ti ove šta ti pričaju. Za neke ljude taj prvi put još uvjek ima neke čari i vrjednosti i zeliš to uraditi sa posebnom osobom, zaštobi bilo nenormalno da čekaš tu svoju veliku ljubav. Ja sam imala svoju prvu veliku ljubav, i mi raskinemo a nismo spavli zajedno, ja sam se mjesecima kajala zašto nisam, i rekla sam sama sebi da neću ni sa jednim prvu put da spavam osim sa tim dečkom, pa makar ti bipo i one-night-stand, ja sam njega stvarno nenormalno volila i htjela sam na prvi put doživimo nas dvoje zajedno, pošto sve stvari po prvi put zajedno dožijeli. I na kraju se stvarno pomirimo, ja jedva čekala da on započne nešto na tu temu, i odma pristala. i dan danas mi je drago što mi je prvi put bio baš sa njim, a daje mi i neki poseban osjećaj, jer sam i ja njemu bila prva, to je neka posebna povezanost.![]()
Ali objasni zasto se ne kreses a garant obozavas da se kreses? To je poenta. Mene pljuvase kad sam jedared rekao da se pola zena krese reda radi, da udovolji nekom majmunu.Onda me ubedise da vole da se kresu i da je to nasusna potreba svake zene.Ok.
Pa?
Ne zaboravi da tu pricu ispricas svakom buducem deckucenit ce tvoju iskrenost
![]()
Gledao sam davno na MTV Virgin Diary gde jedna Engleskinja opisuje kako je oralno zadovoljila ako se dobro secam preko 30 muskaraca ali je jos "nevina".
a što ne bi bilo normalno, pusti ti ove šta ti pričaju. Za neke ljude taj prvi put još uvjek ima neke čari i vrjednosti i zeliš to uraditi sa posebnom osobom, zaštobi bilo nenormalno da čekaš tu svoju veliku ljubav. Ja sam imala svoju prvu veliku ljubav, i mi raskinemo a nismo spavli zajedno, ja sam se mjesecima kajala zašto nisam, i rekla sam sama sebi da neću ni sa jednim prvu put da spavam osim sa tim dečkom, pa makar ti bipo i one-night-stand, ja sam njega stvarno nenormalno volila i htjela sam na prvi put doživimo nas dvoje zajedno, pošto sve stvari po prvi put zajedno dožijeli. I na kraju se stvarno pomirimo, ja jedva čekala da on započne nešto na tu temu, i odma pristala. i dan danas mi je drago što mi je prvi put bio baš sa njim, a daje mi i neki poseban osjećaj, jer sam i ja njemu bila prva, to je neka posebna povezanost.![]()
Slusao intervju sa nekim nasim plasticarem koji pravi biznis sa "vracanjem" devicanstva.I ko sto kaze covek, nije toliko cudno sto ima devojaka koje se odlucuju na to, ipak smo mi i dalje Balkan, nego je urnebesno sto mu neke pacijentkinje dolaze vise puta.Ajd da se pokajale jednom ali vise puta.
![]()
I ona je nevina. Baš bih voleo... Jednostavno, toliko sam se zaljubio u nju da mislim da čak ne bih ni uživao u seksu sa nekom drugom. Ili bi bila ona fora da izgovorim njeno ime pa me ta s kojom bih bio izbaci iz kreveta...Pa, još uvek se nadam...