Невиност на високој цени у ЕУ

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ево, зашто нам је потребна ЕУ.
Да би смо изгубили за рад новца и задњу трунку самопоштовања
и да би појединци, своје дупе уновчили за велике паре.
Срамота, каква Србији није потребна.
Pa jeste. Sramota da se traze tolike pare. Kod nas je sve to jeftinije. Hajde nam reci koliko si ti trazio?

Njih je (muških budala) je uvek bilo i bice,a uostalom(među nama rečeno) takvi su nam i potrebni.A ti,šta je sa tobom?Pa nisi valjda ljubomorna na malu madzaricu,*** prva se setila..

:eek:

...pa ja sam bre za njen uspeh na trzistu:super:...nemam nista protiv njene ponude...zasto da ne, ponuda i potraznja, neka plati gos'n koliko smatra da vredi...zapravo, cura radi casnije od mnogih drugih da se razumemo...:mrgreen::ok:

http://www.mondo.rs/s179151/Ludi_svet/Tinejdzerka_prodaje_nevinost_na_Internetu.html
Tinejdžerka prodaje nevinost na Internetu
Mađarica stara 17 godina odlučila se na ovaj šokantan potez da bi spasila porodičnu kuću.
v179151p0.jpg

Devojka čije ime nije saopšteno na svom blogu je pokrenula aukciju, koju je zatim preselila na sajt eBay. Ponude su dostigle više od 100.000 funti.

Pobednik aukcije bio je britanski biznismen, ali postojala je začkoljica - on je ponudio da tinejdžerku oženi, a ne da joj samo oduzme nevinost. Međutim, devojka je odbila.

"Nije mi potreban muž, već neko ko će nam dati novac da nam ne bi oduzeli kuću. Mnogi me nazivaju raznim imenima zbog ove akcije, ali baš me briga. Želim bolju budućnost za sebe i porodicu", rekla je devojka.

Njena aukcija biće ponovo pokrenuta krajem nedelje, i to na mađarskoj televiziji.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ево, зашто нам је потребна ЕУ.
Да би смо изгубили за рад новца и задњу трунку самопоштовања
и да би појединци, своје дупе уновчили за велике паре.
Срамота, каква Србији није потребна.

Kakve to veze ima sa EU? Plitko...

Ima samo 17 godina:eek::eek::eek:...nemoguce...sto se teme tice - sve dok ima muskih budala koji se prze na ponudjeno neka vam skinu devojke kozu sa ledja...i niste za bolje...

Ova sa slike izgleda ko da ima makar 22 godine.
Iskreno - ja ne znam sta da mislim.
S jedne strane mozemo je osudjivati sto se prodaje onom ko da najvise - a sa druge, mozda nece imati gde da zivi kada ostane bez kuce - pa ce se, ionako, prodavati za hiljadu, dve nekim ruznim starkeljama tek da bi prezivela....
:dash:

Back