BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
...ne moze Blajb
da himen zadeblja
jer,
u vise naleta
njegova debljina
ne bi smjela
da smeta...![]()
Moze da zadeblja! I posle bude trvd kao najlonski dzak od vestackog djubriva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne moze Blajb
da himen zadeblja
jer,
u vise naleta
njegova debljina
ne bi smjela
da smeta...![]()
U čudu sam. Upoznao sam jednu žena koja je ostavila sasvim pozitivan utisak na mene. Odgovara mi u potpunosti ali sam ostao frapiran saznanjem da je devica a ima 45 godina.Pametan nisam šta dalje da radim.
U čudu sam. Upoznao sam jednu žena koja je ostavila sasvim pozitivan utisak na mene. Odgovara mi u potpunosti ali sam ostao frapiran saznanjem da je devica a ima 45 godina.Pametan nisam šta dalje da radim.
Bježi od te...
Moze da zadeblja! I posle bude trvd kao najlonski dzak od vestackog djubriva![]()
zasto nije sposoban ? ako devojka zeli da bude tvoja i ti zelis da ona bude tvoja devojkagde je problem ? zelja za bogatijim ili vecim ?
![]()