Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.997
Ja ne jedem, volim ujutro laganije, nježnije za moj trbuhBurek se ne jede ujutru?
---
A šta doručkuješ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne jedem, volim ujutro laganije, nježnije za moj trbuhBurek se ne jede ujutru?
---
A šta doručkuješ?
Nee, zaboga jutro je![]()
Samo da nije cevap u krompiru, rano je jutro....A šta doručkuješ?
Moze moj recept da bude i zornjak...Samo da nije cevap u krompiru, rano je jutro....
Nisam luda da vam kažem pa da i to u sex pretvoriteSamo da nije cevap u krompiru, rano je jutro....
Pa da, mi bismo i pahuljice sa mlekom pokvarili....Nisam luda da vam kažem pa da i to u sex pretvorite![]()
Izgleda da je do mene...svidja im seSamo da nije cevap u krompiru, rano je jutro....
Pa cutanje je znak odobravanja....i ćutanje će pretvorimo u seks, bolje reći
Nije dobro ako je slan,skače pritisak,pogotovu se digne donji,srčani ne puno...Ja ujutro volim dugačak i tvrd slanac, nervira me ako je mlitav tj. gnjecav![]()
Slanac- jel' slan ceo ili samo na kraju?Ja ujutro volim dugačak i tvrd slanac, nervira me ako je mlitav tj. gnjecav![]()
Ma samo nek se diže, pa šta godNije dobro ako je slan,skače pritisak,pogotovu se digne donji,srčani ne puno...![]()
Ok, odoh hahaSlanac- jel' slan ceo ili samo na kraju?
Nemoj, necu vise.Ok, odoh haha
Samo na krajuNemoj, necu vise.
Valjda.
'ajd' budi se, popij kafu pa da nam kazes sta ti je vise po dusi, majstor sa ikustvom ili talenat bez iskustva....Kod vas je spam force bas jak/a.![]()
Pa da se pridruzim.
Mada se razbudjujem, pa polako.
Pa svi imamo ista htijenja i želje, sa iskustvom dabome, ali da se iskustvo više nigdje ne stiče'ajd' budi se, popij kafu pa da nam kazes sta ti je vise po dusi, majstor sa ikustvom ili talenat bez iskustva....
edit
Mozes i kroz neki recept da objasnis, nije problem.
Dok ne popijem kafu kao bodljikavo prase sam, najvise volim da cutim i da se pravim ziv.Jeste li od onih sto su u jutro puni energije, odmah skoce na noge, raspricaju se?![]()
Talenat totalno bez iskustva ili talenat sa ne tako puno iskustva?'ajd' budi se, popij kafu pa da nam kazes sta ti je vise po dusi, majstor sa ikustvom ili talenat bez iskustva....
edit
Mozes i kroz neki recept da objasnis, nije problem.
Gde si BambiKod vas je spam force bas jak/a.![]()
Pa da se pridruzim.
Mada se razbudjujem, pa polako.
kobaja sa dva jaja?Nisam luda da vam kažem pa da i to u sex pretvorite![]()