Nevin u 45toj

Жене а и људи осуђују такве људе, поготову ако се препусте и стекну неке особине и навике које су последица невиности. Ја ћу за 10 година бити невин са 45..

Ситуација се кроз године компликује јер сада нећу скидање невиности него или редован секс или ништа, не желим да док имам секс да мислим да ми је то и последњи секс у животу или да ћу га следећи пут можда имати за 30 година.

Neverovatno je koliko muskaraca i ovde a i u privatnom životu srecem, doduse ne bas 45, mojih godina, oduzmi deceniju i malo, ali i ovi u 20tim jos uvek, da su ili nevini, ili ne mogu nista da nadju, ili su toliko ispovredjivani odbijanjima da im je samopouzdanje 0, ili sta ja znam...milion malih stvari, pre 30,40 godina, svi su menjali lartnere, vazda bili u vezi, a nije bilo ni interneta, ni tih aplikacija ni nicega.
A cujem i po inostranstvu je tako. Tu nesto nije ok. Ne zelim da sudim niti da stajem bilo kome na muku, mozda je i problem u zenama, ne znam.
Bas mi je nedavno jedan lik pricao, 33 godine, nevin, i kao, zakucam, nemam inspiraciju sta da pricam, ja kao, pa pusti nju da prica, zene vole da pricaju, ti ubacis tu i tamo komentar, zacikavas malo... on kao ok to, al kako da budem samo pouzdan, njoj je toliko lakse, ima izbor, a od mene se ocekuje to to to ovo ono, ja kao ne ocekuje se nista, ko sto ona procenjuje tebe procenjujes i ti nju, da, al .... i tako ne udavi. Izvuce mi zadnji gram energije, i uvek kazem ne u vise nikome da pomazem, al dzaba. 1000 zasto, 1000 zasto ne moze.

Back