Невиђени преседан, српски центар ће спојити НАТО и Русију!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853

Мирослав Лазански

21-10-2019 08:12

Ваздухопловни завод Војске Србије "Мома Стојановић" у Батајници већ је добио сертификат француског "Ербаса" за ремонт хеликоптера "газела", а у току су преговори о томе да постане регионални центар за ремонт другог "Ербасовог хеликоптера Х-145М, али и руских хеликоптера Ми-8 и Ми-17.

Тако би, како наводе поједини медији, тај завод ВС постао један од ретких центара, не само у региону, већ и у Европи, за поправљање и одржавање летелица некада два супротстављена блока.

Чињеница је да су односи Русије и НАТО и сада затегнути, али и да се геополитичка ситуација значајно променила, па тако сада и неке чланице НАТО имају у својој флоти совјетске и руске хеликоптере.

Информацију о томе да се већ увелико размишља да "Мома" поред сертификата "Ербаса" добије и сертификат за одржавање руских летелица потврдио је амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански.
http://www.pravda.rs/2019/10/21/laz...-ce-spojiti-nato-i-rusiju-evo-o-cemu-se-radi/
Боље је и то него да се ,,гледају преко нишана''!
Са Русима ће пре да успоставе некакве подношљивије односе него Европа. Европејци не могу да се договоре сами са собом а камо ли ..........
Политичари Европе би требало да послушају своје привреднике који успешно сарађују са привредницима Русије а не да прете и уводе којекакве (засад само политичке) санкције.

Ово су влажни снови Александра Вучића, да се увуче у гузуцу и Трампу и Путину. Од тога нема ништа, него ће наш вољени фирер морати да бира коме ће се царству приволети.

Postoji samo jedna stolica u Srbiji a to je srpska stolica i na njoj sjedi srpska vojska. Ne postoje druge opcije. Ko nije lojalan srpskoj stolici je veleizdajnik.
Srpska stolica nema iste strateske obaveze kao Amerika, NATO, Rusija, nemamo iste neprijatelje. Strategija se nikada ne mjenja, a to je "unistiti neprijatelja." Taktika i operativni ciljeve su podlozni tome.
Nemozemo mi biti nigdje drugo osim tu gdje smo sa svojim neprijateljima.

Back