Neverovatno

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Znaci Ljudi ovo je neverovatno,sta sam video i saznao....

Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...

Kurton glavu cuva. Imam tih novopecenih roditelja u svom okruzenju, doduse obicno su oko 20 godina, pa im se omaklo, ali opet, ako nisi spreman za porodicu nemoj da ebes (nema od toga nista :D) ili lepo koristi kondom i koliko-toliko mirnija glava.
U tvom slucaju, bar je dobro sto imaju neku podlogu i vezu, mada opet mislim da su klinci, a kako bi bilo da se znaju par meseci samo? Opet, godine veze ne moraju nista da znace ako je veza nekvalitetna.

Znam jedan slican primer u svom okruzenju, doduse devojka je postala mama na faksu sa 19-21, ne znam tacno i slicna situacija, baka cuva bebu uglavnom ona studira, vanredno kako vec, nemam pojma. Mozda je i steta da ne zavrsi skolu, faks, ali opet, i dete je stalni posao i treba mu se posvetiti. Na kraju krajeva, neka zivi kako ko hoce i moze, dokle god nije moj problem i mene iz nekog razloga ne ugrozava.

Ako niste spremni da budete mame i tate ili da abortirate sa 15-23 ili kad vec, lepo kurton na glavu ili jos bolje nemojte da se seksate i mirna glava.

Jedna moja poznanica (moze se reci),se udala a 95-o je godiste,a gospodjica je par godina u vezi
sa jednim "gospodinom" takodje 95-o koji je.. vec imaju bebu od 2 meseca.. i sad se njena mama
bakce(brine) sa bebom a gospodjica ide jos uvek skolu.Sta mislite ljudi?? Dovoljno je velika da ima dete a ipak dovoljno mala da ide u skolu.. Pa brate ako ces od nepunih 19 da budes zena,onda mani skolu lepu,meti kecelju i bakci se sa svojom bebom uhhh...

:lol:
Meni nije neverovatno. Rodila sam dete sa 17. Isla vanredno u srednju i upisala fakultet. Pa?

Ako moze baba sa 50g. da radja ,sto je za mene neprirodnije, i rizicnije....zasto mladi ljudi
koji su u naponu zivotne energije, zdrave energije, nebi smeli da radjaju,....umesto toga im se predlaze ni manje ni vise abortus,
koji moze da unisti buducu reproduktivnu moc mlade devojke..moje misljenje je da treba da se zastite,ali ako je doslo do trudnoce
treba roditi....jer radjanje nije bolest, koja treba da hendikepira mladu majku,,naprotiv ona treba da nastavi zivot skolovanje itd.
da bi sutra bila sposobnija da brine o detetu,ako se dragi tatica..zasiti porodicnog zivota..:ok:

Meni su neverovatna samo prva dva posta na temi. Desilo se, to je život, njihov, sada se trude da se izbore najbolje što mogu sa time, kao što bi i činili da ne znam imaju 20 godina. Ili 35. Barem beba ima mladu babu da je pazi. Mislim da je autor samo ljubomoran.

Ako moze baba sa 50g. da radja ,sto je za mene neprirodnije, i rizicnije....zasto mladi ljudi
koji su u naponu zivotne energije, zdrave energije, nebi smeli da radjaju,....umesto toga im se predlaze ni manje ni vise abortus,
koji moze da unisti buducu reproduktivnu moc mlade devojke..moje misljenje je da treba da se zastite,ali ako je doslo do trudnoce
treba roditi....jer radjanje nije bolest, koja treba da hendikepira mladu majku,,naprotiv ona treba da nastavi zivot skolovanje itd.
da bi sutra bila sposobnija da brine o detetu,ako se dragi tatica..zasiti porodicnog zivota..:ok:

Уништити ,,репродуктивну моћ" (јеси ти апарат?) не значи ништа када се УБИЈАЈУ нерођена деца и немој да ми неко научнички лупета како је ембрион ништа више од скупа ћелија и да тиме оправдава абортус.

Ma ne valja ni jedno ni drugo.Cela prethodna generacija u eri komunizma se venčavala u tim godinama pa su rezultat bili mnogi razvodi, prevare.Kad to dvoje od 20 jednog dana napuni 40 može im se desiti da vide da im je bračni partner neki stranac.

Po meni je prerano da upadneš u tu priču, ali ako jeste tako predivno je što nastavlja i sve drugo da radi u svom životu.
Nije dete jedino što postoji u životu jedne žene i ako jeste svakako najvažnije.
Ako ima dete nije umrla. :roll:

- - - - - - - - - -

Znam ženu koja je doktorirala, savršeno izgleda, predivno harizmatično stvorenje koje je rodilo dete takodje rano.
Život ne prestaje rodjenjem deteta već postaje ispunjeniji i bogatiji.Zaokružena celina.
Pa? :)

Sta to tebi smeta ?
Svako ima svoj nacin... :aha:

Уништити ,,репродуктивну моћ" (јеси ти апарат?) не значи ништа када се УБИЈАЈУ нерођена деца и немој да ми неко научнички лупета како је ембрион ништа више од скупа ћелија и да тиме оправдава абортус.
Kad sam to rekla vrlo dobro znam o cemu govorim,budi siguran....to sto ti pominjes o nerodjenoj deci je sasvim druga, da ne kazem ..metafizicka,..pa i eticka tema..
pitaj bilo kog ginekologa dali je pametno prekinuti prvu trudnocu devojke,i koje posledice to moze da proizvede....e onda se javi sa kritikom mog stava...ali argumentima..A ako treba govoricemo i o metafizickom i duhovnom aspektu ove teme...

Auhhhhhhhhh...Surov si.
Ne treba ona da ,,mane školu" nego da mane izlaske recimo......A, verujem da će je kad-tad stići i ta želja,obzirom na godine.
Takvi brakovi (maloletnika) su mogli da opstaju pre par vekova, ali u današnje vreme-izvesan je epilog priče, nažalost.

Auhhhhhhhhh...Surov si.
Ne treba ona da ,,mane školu" nego da mane izlaske recimo......A, verujem da će je kad-tad stići i ta želja,obzirom na godine.
Takvi brakovi (maloletnika) su mogli da opstaju pre par vekova, ali u današnje vreme-izvesan je epilog priče, nažalost.

To ljudi ne uzimaju u obzir navodeći kako su se naš stari mladi venčavali.Motiv je uvek ubedljiv kad zgrešiš a njen babo te prićera vilama uza zid.:rotf:

ako je njima lepo šta se ti buniš?

Danas djeca djecu radjaju! U danashnjem vremenu to nisu godine za radjanje djece i tu nema nishta lepo ili chak superativno jer se garant nisu svjesno odluchili na dijete vetj je josh jedan kondom puko u srbiji. Razlika danashnjice i nekog proshlog vremena jest da devojke slabo znaju za neku sramotu a to je do poremetjenih moralnih svatanja. 100% To dvoje mladih netje skupa ostariti a to dijete kad tad treba da izadje na kraj sa maminim novim tipom ili tatinom trebom jedino lepo jeste da dijete ima baku i dok jr bake ono tje imati stub ili ti temelj

Znam za gomilu slicnih primera iz svog okruzenja gde su se devojke poradjale iste godine u kojoj su zavrsile skolu, vidjao sam trudnice po skolskim hodnicima kako idu na nastavu...
Ostala je trudna i odlucila se da rodi dete a ne da ode na abortus i unisti njegov zivot i mozda svoj istom prilikom. Ideja o majci u ranim dvadesetim nije uobicajena ali kao pojava je vrlo lepa kada vidis mladu zenu kako gura svoje dete u kolicima.
Radije cu podrzati radjanje deteta nego abortus.

- - - - - - - - - -

:lol:
Meni nije neverovatno. Rodila sam dete sa 17. Isla vanredno u srednju i upisala fakultet. Pa?

Svaka cast.
:respekt:

Nije to nista preterano neverovatno.Takve stvari se desavaju i sta sad...Mada u sustini nikako nisam podbornik takvih stvari.Iz jednostavnog razloga sto ljudi u tim godinama nisu u stanju da se staraju ni sami o sebi a kamoli da odgajaju dete.
Eto kako busan kondom ili busna glava mogu coveku iz korena da promene zivot.

Sto volim kad se seljaki veseljaki krste kad nesto do sada nisu vidjeli ( a nisu nista vidjeli ) .
Kod njih inace po familijama nemorala kolko god hoces al se to vjesto skriva .
Sjecam se jednog mladog bracnog para . Ako se ne varam , on je imao 16 a ona 15 godina .
Zavoljeli se kao djeca i roditelji nisu imali kud nego potpisali da se ovo dvoje vjenca .
Selo ih olajavalo i predvidjalo brzi krah . Sta znaju djeca itd , al ovo dvoje nikako da im ispuni zelje .
Prolazile godine a ovo dvoje se i dalje drzalo za ruke .
Bio sam im u kuci poslije nekih 20 godina braka . Drzao farbaru a ovi narucili farbu telefonom .
Sta da kazem ? Sretnici ! Volio bih da se i meni nesto tako desilo al to rijetko biva .

zaista neverovatan slucaj da neka maloletnica rodi dete i pritom ide u školu
jaka stvar
mislim nisu mi jasni ti što nemaju leba da jedu, al su zato porodični ljudi sa svojih 20, a imam pacijenata
al dete, škola, fala bogu jako pozitivne stvari

a što bi manula školu ako ima bebu ? ne razumem to
a ovo ostalo...školski primer kad svojeglavi klinci ne prihvataju savete roditelja, kada misle da sve znaju a ustvari blage veze nemaju...oženili su se više jer običaji nalažu da dete ima oca, da se mlada mama porodi udata, a ne zuato što se nešto vole...
suma sumarum...takvi brakovi ne traju dugo...a čak i ako traju biće to na silu i biće to jedan cirkus od braka

ok sve u redu samo mojne da izlazi nocu u dopicnjaku u klubove nego varjacu u ruke

Nek su živi i zdravi. Ima ih koji daju bogastvo da bi postali majke sa 40 a kao posledice loše odrađenih kiretaža iz dvadesetih.

Nije dobro tako rano formirati porodicu,i sumnjam da će biti dugo zajedno,naročito sumnjam da će se tatko tako mlad smiriti i posvetiti porodičnom životu.... ali kad se desilo,šta je tu je. Podržavam njihov izbor.
Dobro je da imaju pomoć roditelja.

Poslednja izmena:

Back