Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Хајде сад свима колега објасните какве ви проблеме имате око коришћена латинице, пошто кажете да је данашње стање исто тј. да је Члан преписан. Ко вам ускраћује право на њено коришћење? Где је стриктно забрањена њена употреба и где има реперкусија ако је неко користи?
Dođi kod mene da radiš pismeni zadatak iz matematike, napiši ga latinicom, i ja ću morati (protiv svoje volje) da ti dam čopera, jer, naravno, u zakonu jasno piše da se pismeni zadaci učenika pišu isključivo ćirilicom.
Dođi kod mene da radiš pismeni zadatak iz matematike, napiši ga latinicom, i ja ću morati (protiv svoje volje) da ti dam čopera, jer, naravno, u zakonu jasno piše da se pismeni zadaci učenika pišu isključivo ćirilicom.
mi smo mogli da pisemo kako smo hteli dok sam ja bila u srednjoj a srpski smo morali dva pismena na latinici a dva na cirilci.
profesor fizike nam je uvek pretio da nam nece pregledati kontrolni ako budemo pisali latinicom a mene je jednom iskritikovao jer sam pored formula jos nesto bila zapisala latinicno.klasican retard,ali to se videlo i pre ovog njegovog ispada sa pismima.