NEVEROVATNO - Decko nikad nije usao u teretanu - Svetski sampion

Da, ja sam citao, lik je bio i na tv-u, decko je samo uradio kucnu teretanu od improvizovanih sprava, uz to ima fenomenalnu genetiku.

:lol:....

"Decko nikad nije usao u teretanu"................................

Verovatno je kombinacija mezomorfa i ektomorfa...i tako svaki takav moze da izgleda uz kucnu teretanu i domacu hranu jer im je metabolizam ludilo :) Ne mislim da je on neki genetic freak, ima takvih...samo su retki. Da je endomorf, ovo bi bilo nemoguce uz "domacu hranu" - imao bi veci procenat masti...

Poslednja izmena:
:lol:....

"Decko nikad nije usao u teretanu"................................

Verovatno je kombinacija mezomorfa i ektomorfa...i tako svaki takav moze da izgleda uz kucnu teretanu i domacu hranu jer im je metabolizam ludilo :) Ne mislim da je on neki genetic freak, ima takvih...samo su retki. Da je endomorf, ovo bi bilo nemoguce uz "domacu hranu" - imao bi veci procenat masti...

Pa i nije usao u profi teretanu, ne mozemo to na isto svrstati.

Istina je da ta kombinacija Ekto-Mezo ima najpovoljniju genetiku za takmicenja, ali zasto te ne cudi sto je on osvojio prvo mesto, a na takmicenju su bili i momci koji se razbijaju od suplemenata, imaju idealne uslove, ovaj momak je strasan covek pre svega, ovoliku volju imati je retkost, podseca me na mene. :)

Само ми наслов није јасан, светски шампион у чему? У BB сигурно није, а не верујем ни у неком другом спорту..

"Nikola je u Austriji postao svetski prvak za juniore u kategoriji "performans"."

Imaš na desetine kategorija u desetine BB federacija. :D

Jesi li video kako je izgledao Lee Priest sa 13 godina? A, nije ni primirisao Mr. O tituli, za razliku od pomenutih koji su je ukupno 12 puta uzimali. ;)

Nema to veze sa bilo kakvim kljukanjem, postoje još neki faktori.

Ne vidim druge faktore. Imao sam negde jelovnik Colemana, secam se da je broj kalorija oko 8000 ako ne i 9000kcal, a proteina je 5-6g po kg, i mnogo suplemenata izmedju obroka, a obroka je 10 :lol:

Logicno je da pri takvoj "ishrani" od coveka prave cudoviste, on opusteno svaki dan moze raditi istu particiju, jer misic moze da nahrani i vrati u normalno stanje :)

Ne vidim druge faktore. Imao sam negde jelovnik Colemana, secam se da je broj kalorija oko 8000 ako ne i 9000kcal, a proteina je 5-6g po kg, i mnogo suplemenata izmedju obroka, a obroka je 10 :lol:

Logicno je da pri takvoj "ishrani" od coveka prave cudoviste, on opusteno svaki dan moze raditi istu particiju, jer misic moze da nahrani i vrati u normalno stanje :)

Prvo, nemoj da veruješ bb magazinima jer nijedan Pro ti neće odati jelovnik.

Drugo, opet se vraćam na Lee Priesta. Pogledaj kako je izgledao sa 13 godina :)

Back