Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma vazi i ja sam pravk baleta u pljuvanju u dalj....![]()
Дечко није лош, али је јако далеко од профи BB...
Pa da, ali pod kojim se uslovima tako uradio, bez ikakvih suplemenata, steroida sve je sam napravio, svaka mu cast.
Da, ja sam citao, lik je bio i na tv-u, decko je samo uradio kucnu teretanu od improvizovanih sprava, uz to ima fenomenalnu genetiku.
Pa da, ali pod kojim se uslovima tako uradio, bez ikakvih suplemenata, steroida sve je sam napravio, svaka mu cast.
Je ko da je to problem , svaki malo sprorski lik kad smanji procenat masti ima slicnu gradju
....
"Decko nikad nije usao u teretanu"................................
Verovatno je kombinacija mezomorfa i ektomorfa...i tako svaki takav moze da izgleda uz kucnu teretanu i domacu hranu jer im je metabolizam ludiloNe mislim da je on neki genetic freak, ima takvih...samo su retki. Da je endomorf, ovo bi bilo nemoguce uz "domacu hranu" - imao bi veci procenat masti...
Je ko da je to problem , svaki malo sprorski lik kad smanji procenat masti ima slicnu gradju
Kad bi u njega kljukali ko u Colemana ili Cutlera Bog zna sta bi od njega moglo da se stvori.![]()
Degenerik u starosti, za odgovor na to pitanje ti ne treba Bog...
Kad bi u njega kljukali ko u Colemana ili Cutlera Bog zna sta bi od njega moglo da se stvori.![]()
Само ми наслов није јасан, светски шампион у чему? У BB сигурно није, а не верујем ни у неком другом спорту..
Jesi li video kako je izgledao Lee Priest sa 13 godina? A, nije ni primirisao Mr. O tituli, za razliku od pomenutih koji su je ukupno 12 puta uzimali.
Nema to veze sa bilo kakvim kljukanjem, postoje još neki faktori.
Ne vidim druge faktore. Imao sam negde jelovnik Colemana, secam se da je broj kalorija oko 8000 ako ne i 9000kcal, a proteina je 5-6g po kg, i mnogo suplemenata izmedju obroka, a obroka je 10
Logicno je da pri takvoj "ishrani" od coveka prave cudoviste, on opusteno svaki dan moze raditi istu particiju, jer misic moze da nahrani i vrati u normalno stanje![]()
"Nikola je u Austriji postao svetski prvak za juniore u kategoriji "performans"."
Imaš na desetine kategorija u desetine BB federacija.![]()
Prvo, nemoj da veruješ bb magazinima jer nijedan Pro ti neće odati jelovnik.
Drugo, opet se vraćam na Lee Priesta. Pogledaj kako je izgledao sa 13 godina![]()
5 god![]()