Neverne bebe!!!

MadonnaGirl:
Da se javim i na ovu temu:
Preksinoc su Neverne Bebe imale koncert u Sokobanji.Naravno,kao njihov fan,a pogotovo Milanov,stajala sam u prvom redu i prisustvovala...Pa malo je reci,spektatklu.Toliko energije na sceni,toliko mnogo pesama otpevanih direktno iz srca,toliko jakog instrumentala.......Zaista sam ostala bez texta...Kasnije su se slikali sa svim fanovima,davali autograme,a Jana je cak dala i labelo i lak za nokte nekim zaludjenim fanovima.Ja sam dobila palicu od bubnjara,koji je naravno bio extra.Nakon ovoga,mada sam i pre toga tako smatrala,mogu ih nazvati najvecim srpskim bendom danasnjice!!!

Palicu, cool!

Jeste da su im stare pesme bolje sto sam rekla na početku...

Nece propasti grupa zbog Milana, neće uopste propasti.
A Milan je osnovao grupu, pevačice su se menjale.
Tako ljudi pamte Milana, bar valjevci.

Bila sam na njihovom koncertu jednom, na Divcibarama, bilo je cool.
Meni je bolja Jana od Jelene, mislim prirodnija itd.

Bila sam na koncertu!!! Bilo je extra! Stajala sam u prvom redu naravno.
Toliko energije na sceni, toliko mnogo pesama otpevanih direktno iz srca,toliko jakog instrumentala.......
Baš kako MadonnaGirl kaže.
Ovo je drugi njihov koncert na kojem sam bila. Koncert je trajao od prilike od 22.15 do 1.15!
E da, i Milan je rekao od prilike nešto ovako: Imali smo koncerte u Ljubljani.... Sokobanji.... Ali nigde nije kao u Valjevu, vratiti se u grad u kojem sam proveo najlepše dane svog života...
Baš sam se setila na MadonnaGirl tog trenutka!

Uzela sam autograme od Jane i Milana(evo skenirala sam ih ;)):
scavfdgfdgsdffgn-1.jpg

E da nisam ponela papir za autograme, pa sam neke našla na podu. :D

Синоћ су одржали предиван концерт у Ваљеву! Шта рећи... Милан и Ранђа- гитариста су врхунски музичари! Нису се штедели синоћ ;)

P.S. Милан је открио да ће њихов солистички концерт бити 25. октобра (ако се не варам, нисам баш сигурна за тачан датум) у Сава центру! ;)

Shadow of dark:
Da, tad sam sesvađala sa obezbeđenjem 8-), ali mislim da je 25. ili 26.
;)
Хехехе... Штета што обезбеђење није почистило онолике пијане Грандовце који немају појма где су се затекли и какво их је чудо снашло ;)

Shadow of dark:
Bila sam na koncertu!!! Bilo je extra! Stajala sam u prvom redu naravno.

Baš kako MadonnaGirl kaže.
Ovo je drugi njihov koncert na kojem sam bila. Koncert je trajao od prilike od 22.15 do 1.15!
E da, i Milan je rekao od prilike nešto ovako: Imali smo koncerte u Ljubljani.... Sokobanji.... Ali nigde nije kao u Valjevu, vratiti se u grad u kojem sam proveo najlepše dane svog života...
Baš sam se setila na MadonnaGirl tog trenutka!

Gde je bash nashao Sokobanju da pomene?Mora da mu je bilo mnogo lepo ovde :lol:
He,he,mene si se setila...Pochastvovana sam :proud:

Mislim da sam već pisala na ovoj temi... Ali uvek ću rado napisati najpohvalnije reči za ovu grupu...
Tekstovi, muzika, sve... Što reče moja majka: ''Njihovu mziku osećaš svim čulima''...
Upravo sad slušam ''Sve naše godine'' sa njihovog najnovijeg albuma...

Neretko me oteraju njihove pesme u plač... Bude mi sećanja na neke bivše živote...

Back