Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O pa bio je ovaj kviz I onesvescivan I komiran I blokiran ali nikada nije stao.

Tek sad kada nisam dolazio nekoliko meseci I kada vidim toliko novih imena na tabeli znam da je kviz opravdao svoj naziv.

Pa veliki pozdrav svima SF timu I ostalima ovde prisutnima.

Sve mi se čini da je Ender u srodstvu sa Halejevom kometLom, samo je prošišao, na naš sajt nije ni provirio.
Eto što ti je neodgovoran roditelj, em ga nema u kvizu em je potpuno batalio i drugu svoju ideju, Vektor. :(

Khm, khm... tehnički gledano, idejni tvorac ovog kviza bila bi moja malenkost, a nastao je kao nastavak nastavka Enderovog kviza. :D

Vragana cupka nogom od nestrpljenja, može joj se desiti da požuri sa startom i da odgovor pre no što je postavljeno pitanje. Sećam se i takvog slučaja. Svačega je bilo u ovom kvizu.:lol:

ps, naš forum već više od godine ima istu aTresu, kako da je ne zna?

Ok, ok, neću ulaziti u pitanje autorskih prava :lol:
Mislim, cijelu stvar s kvizovima pokrenuo je Ender, barem sam do sada tako mislio.

A adresu je mogao izgubiti na razne načine. Prvo, ko zna gdje je računar s kojeg je proljetos radio i da li je na nekom drugom mjestu zabilježio adresu. Samo se sjeti koliko si puta znao formatirati diskove, a svaki put nešto se izgubi, bez obzira koliko se čovjek trudio. Zato, evo aTresa:

www.sftim.com
www.sftim.com/forum2

Vragana=Ender

Zanimljiva ideja, ali ne, nije. Istini za volju, Vragana se javlja samo van radnog vremena, ali to ništa ne znači. Mnogi ne mogu da se jave u radno vrijeme.

Teme (van SF-a) na kojima Vragana učestvuje ne odgovaraju Enderovom profilu, a još manje stil i obim poruka. Teško je na duže vrijeme održavati takvu razliku, a ne vidim ni zašto bi to Ender radio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back