Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daredevil? Или како се већ пише? Тај суперхерој је слеп, и адвокат је... И ако се добро сећам, по томе како некоме куца срце, може да одреди да ли та особа лаже...

Aaaaa, ovo ne mogu da propustim, moje omiljeno (ako sam u pravu), elem, RB ja pričao da ga je na nekoj konvenciji u SAD, mladi čitalac Marsovskih hronika pitao zašto u jednoj priči sunce izlazi na pogrešnoj strani. Kada su ga kolege pitale šta mu je odgovorio, rekao je: A šta sam drugo mogao, lupio sam mu šamar! :lol: :lol:
a045.gif

Ево целе анегдоте :D

Неко гњаваторско дерле дотрча до мене и рече ми:
"Јесте л' ви написали књигу Марсовске хронике?"
"Јесам", одговорих.
"И на деведесет другој страни сте казали да Марсови месеци излазе на истоку?"
"Јесам", узвратих.
"Е, није тако!", обрецну се он.
Шта сам друго могао него да му ћушнем један буботак.

:lol:

Opet zbrka s brojevima pitanja. Ovaj put naš mod Oxi je, nakon odgovora na pitanje 1135 postavio pitanje 1135 (a trebao je 1136). DakleM (što rekao dan) sve brojeve treba povećati za jedan pa je trenutno danovo pitanje broj 1142. Uzmite to u obzir.

1142. Žorž Melije - Le Voyage dans la Lune ili, naški, Putovanje na Mjesec

Mali hintić (veliki pleonazam): Prije nego što se samostalno počeo baviti filmom, radio je za Tomasa Edisona.

I male ispravke: režirao je 167 filmova, snimio 147, bio scenarista za 21 i producent za 16. Te sam brojke upravo dobio od seke, a pitanje sam postavio po varljivom sjećanju. Znao sam da su brojevi poveliki pa sam malo i pretjerao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back