Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Tacno tako....

Izvoli.

Izvoli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znači, u pravu sam, jeste Šekspir. Da ne misliš na Falstafa?Mahnmut of Europa is identified as a Shakespearean scholar as in the first chapter he is introduced where he analyzes Sonnet 116 in order to send it to his correspondent, Orphu of Io, and it is here that Shakespeare's influence on Ilium begin. Mahnmut's submersible is named The Dark Lady, an allusion to a figure in Shakespeare's sonnets. There is also, of course, The Tempest's presence in the characters of Prospero, Ariel and Caliban. There are also multiple references to other Shakespeare works and characters such as Falstaff, Henry IV, Part I and Twelfth Night. Shakespeare himself even makes an appearance in a dream to Mahnmut and quotes from Sonnet 31.

"Ice Age" ?nimmerija:Na kraju ovog sf romana svi su se smrzli, i ja ne mogu da se setim koji je to roman, ali glavni lik je neki tinejdzer.Ajde setite se, davno sam citala, ali prepoznacu...![]()

ender71:Ajd jos jednom ja dok ne uhvatimo zalet...
3. PITANJE
U serijalu Roboti, Carstvo, Zaduzbina (racunajuci samo ono sto je napisao sam Asimov)
samo u jednoj jedinoj prici covecanstvo ima kontakt sa inteligentnom vanzemaljskom rasom.
Prica je objavljena 1945. u casopisu "Astounding", a kasnije je postala deo "Early Asimov" zbirke prica.
Naslov te price je ...?