Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JAZZER®:
Beyonder, ime mu dolazi od porijekla (dimenzija Beyond-Realm iliti Beyond) a dosao je iz te dimenzije kada je Owen Reece otvorio doticnu dimenziju i dio energije stvorio od njega Molecule Man-a, a ostatak energije koji je presao iz te dimenzije je stvorio Beyonder-a
mislim da je to ipak bio komercijalni poduhvat Marvel-a...licno mi se ne svidjaju te epizode
Haha, pa ceo Marvel je "komercijalni poduhvat", nema tu umetnosti, samo strip-industrija za izvlačenje para od ljubitelja super heroja.Te stripove rade celi timovi kao na pokretnoj traci, a članove tima menjaju kao papirne maramice.Marvel i DC stripu rade isto što i Holivud filmu. :evil:

O b... (ne smem da mu pominjem ime bez razloga, tako kaže jedna od njegovih zapovesti) Pikax se odmetnula i postala reinkarnacija Jazza... Mada bi moglo da se gugla oko Špilburga...

Kaa, e imam ja dobro očuvan, prilično korišćen C-64 star oko 20 godina, jel' bi ti valjao, hahah
e011.gif

Blejdraner, pisac čije ime nije moguće ovde napisati?

Kaa, MONITOR??? hahah kakav bre monitor u ono vreme, nemam ni flopi drajv nego datassete. Mori, čuvaću ga (u originalnom pakovanju je sa sve uputstvom i kablovima) za neki muzej u budućnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back